Time for bed!

Ska snart gå och lägga mig, känns som att jag sovit massor den här helgen men jag är ändå tröttare än någonsin. Lyckades få med mig Jake upp också. Idag har var jag på Kenwood mall en sväng, kikade in på nyöppnade HM.. lite av en besvikelse faktiskt. HM är mycket större och bättre hemma, menmen, det är ju faktiskt nyöppnat. Köpte iallafall ett par jeansleggings. Sedan fyllde jag i naglarna också, och nu är de rosa, väldigt rosa. Haha!

NATTI!

Bowling!

Dagen idag började mycket mycket segt, kändes som att jag verkligen inte hade något att göra. De dagarna ska väl finnas här med. Skypade med Hanna i 3 timmar, haha! Vi smider redan planer två år framåt!! Saknar alla mina vänner nått sjukt, så kändes skönt att prata med henne. Sedan åkte jag hem till Alex, och det visade sig att hans värdföräldrar hade tusen gäster hemma hos sig som alla var väldigt intresserade av mig och Alex .. så fick stå och prata med dem rätt länge. Alex värdföräldrar var jätte trevliga! Sedan åkte jag, Alex och hans värdsyster Kendall och bowlade. Vann iallafall en gång, haha, bowling har aldrig varit min starka sida! Sen hem till Alex, käka efterrätt och kika på film. Nu är jag trött som tusan men tänker kolla ett gossipgirl avsnitt innan jag somnar (aka Alice i underlandet, hehe). Godnatt, eller godmorgon, på er!

Christmas tree!

Idag väckte Jake upp mig tiiiidigt eftersom han ville ha frukost, gick och la mig igen och vaknade inte förrän 12! Efter lång frukost, timma på crosstrainern och lite gossip girl åkte jag, Kenny och Di downtown för att se när de tände julgranen på Fountain Square. De gör också en isbana av halva delen där folk åker skridskor på vintern. Massa julmusik spelades, borgmästaren Mark Mallory höll tal osvosv, fyrverkerier. Efter det gick vi in och satte och på en bar (18 år som jag är fick jag nöja mig med varm choklad, haha). Mysigtmysigt! Mina värdföräldrar är världens bästa!!


Bildbomb!

Ligger i sängen med Jake the snake bredvid mig och ska snart sova. Hade en mycket trevlig kväll med massor av mat, tydligen var allt typiskt amerikanskt, helt okej. Man måste ju iallafall pröva! Imorgon har jag inga speciella planer, ska åka och fixa naglarna, kanske träffa Katie en stund. (en på skolan, inte min föredetta värdsyster)
Gjorde misstaget att lyssna på en svensk jullåt, eller massor av svenska jullåtar och hemlängtan bara sköljde över mig. Jag har inte tänkt så mycket på om jag kommer bli nedstämd, och allt vad de säger, på jul , förrän nu. Gud va det kommer kännas konstigt att inte fira jul med familjen, inget upp på morgonen för att öppna julklappar under granen, iallafall inte den 24e. 24e kommer kännas konstigt! Men den 26e åker jag till Denver, ska bli så kul!!:D Längtar verkligen!
Natti!

Lite efterlängtade bilder också!

My criiib


Väldigt möblerat, haha! men tv och stor fluffig sak, allt som behövs.



Kenny, eller Kenneth som han faktiskt heter!



Bästa!



Köket :)



Lite av vardagsrummet!




Under hela middagen envisades han med att ligga under bordet och bita mig i fötterna, försöka ta mina tofflor osv.



Di och jag!



Dianas mamma och styvpappa


Happy thanksgiving!

Nu blir det till att fira mitt livs första thanksgiving! Har precis städat massa uppe på min våning, ifall någon skulle få för sig att gå upp. Bilder kommer ikväll, eller imorgon blir det ju för er! Happy thanksgiving:)

Thanksgiving break!

Idag har jag mest tagit det lugnt, städat och pysslat lite med inför imorgon. Bakat massa pajer osv för imorgon är det ju tuuurkey day ! Åkte till Tricounty mall, kom hem med en skjorta, linne och skärp. Gjorde nått grejs med ögonbrynen också, haha, inte vaxning utan de hade typ en tråd som de greja med och drog loss. Myskooo. Bra blev det iallafall :)

Imorgon kommer de äntligen lite bilder, alla har ju tjaatat så haha, måste ju ta lite bilder från thanksgiving. Imorgon bitti skulle jag egentligen ha sprungit ett lopp, turkey race, men det var för sent att anmäla sig. Ska springa ett nästa helg istället, Jingle Bells, och då måste man springa med massa klockor runt fötterna! Om det är fint väder imorgon kanske jag åker med och tittar när Kenny och Di springer, annars blir det sovmorgon! Hugs!

Natti!

Gårdagens simning gick helt okej, förutom att min kropp fick något typ sammanbrott och jag kunde inte ens resa på mig under säkert en halvtimma. Idag har jag bara tagit det lugnt, varit och handlat lite med Di och så. Två skoldagar kvar sen Thanksgiving break :D Nu blir det sova, har Jake med mig upp idag och jag säger bara att det är tur att jag har en dubbelsäng!

Mina underbara värdföräldrar :D


New moon

Jag var på New moon igår också med Paula, en tjej på min skola från Tyskland, och Katie. Salongen var helt fullpackad och det är annorlunda att gå på bio här än i Vänersborg.. alla levde sig in i filmen verkligen. Visslade, skrattade, tjoaade (?) konstant, hade man gjort så hemma så hade folk tittat som om man vore sjuk i huvudet. Jag och Paula var nog de enda som satt där knäpptysta.

Fullt upp!

Tjoohej, vad dålig jag har blivit på att uppdatera! Har verkligen fullt upp hela tiden känns det som och jag vill inte missa en sekund, tiden går för fort! Kom nyss hemkommen från, vad kallar man det.. ett race? Sprungit iallafall, haha! Det var bara fem km så inte så farligt, och nu bär det strax iväg på simtävling! Nervööös, lovar att jag kommer tappa simglasögonen när jag dyker i, som jag alltid gör , och kommer därför simma sicksack hela vägen och komma sist i mål.. tänk positivt, tänk positivt!

Har för övrigt satt upp ett nytt mål, eller funderar på det fortfarande, men jag ska bannemig göra det! Hårdträningen börjar i januari och finalen så att säga är i maj.. gissa vad?! Mamma och pappa borde förstå med tanke på vad jag berättat om Di och Kenny;)

Förhoppningsvis har jag tid att slänga in lite bilder ikväll, vet inte riktigt vad som händer så! Nu blir det simning, wish me luck!

Claris

Sitter och skypar med Clara, dampar som vanligt gör vi.. haha! Smider planer för lördagen också! Tvättade massor förut och det slutade med översvämning typ. Jag var ensam hemma också så fick panik, löste sig ändå tillslut. hehe.. så mamma jag tänker INTE tvätta när jag kommer hem, fyfy. När jag städat upp lite i mitt rum tänkte jag ta lite bilder uppe i min våning också, har typ inga möbler men det är perfa ändå! Tv, dvd, och en mega sackosäck så klarar jag mig.

Nu blir det middag, hooj:)

Sjukling!

Hemma igår och idag, mår verkligen inte bra. Dock ingen feber nu så i eftermiddag kanske jag ska gå och ta svinsprutan, uuuh! Till helgen blir det mestadels att ta det lugnt, trött på UC typ, haha! På Lördag ska jag springa ett race också, på 5 kilometer. Haha får se hur det går, om jag mår bättre vill säga men det tror jag allt. När man missar två dagar i skolan i USA så gör är det mycket allvarligare än i Sverige, man ska absolut inte missa någon skola alls egenligen känns det som.

Och föressten är det ju premiär på New Moon på freedag, ska gå med några tjejer från skolan. Skojskoj!

Funderar på vad jag ska göra nu, orkar inte ligga och dega i sängen längre men mår för dåligt för att faktiskt göra nått, fast smutstvätten har ju väntat ett tag nu.. kanske är dags!

Puss på er!

Zoo!

Hallå! Datorn är äntligen här, nu har jag dock vant mig med det amerikanska tagentbordet så det här känns jätte konstigt! Fredagen spenderades på USA med Clara och Maggie + plus några andra... Var egentligen meningen att jag skulle hem på kvällen för hatar att vakna upp hos någon annan, om det inte är en tjejkompis vill säga.. Men det blev så sent så jag stannade i Rohans lägenhet med alla andra! Vaknade kl 8 och tvingade upp Clara och efter ett antal dampryck på henne gick hon upp och vi traskade iväg till bilen. Klockan 8 på morgonen i bara flipflop i november, underbart! Det här vädret är perfekt, årstider men ändå mycket längre sommar än i Sverige och varmare vinter (det är vad de säger iaf)

Sen igår kom Judith hem till mig. Hon är från Österrike och Diana är hennes liason, kontaktperson. Vi kikade på film och åkte till Mt. Lockout square och fikade med Alex, från Danmark och sen hem till honom en sväng. Nu ska vi strax iväg till Cincinnati zoo, som är ett av de bästa i USA.. Judith och jag är precis likadana när det handlar om djur, väärldens djurälskade!

Förövrigt har jag bokat en biljett till Denver nu, 26 December, wiiiihooo! Jag är suuuperglad verkligen och ser verkligen fram emot det, taack mammi och pappi!

Ska göra mig ordning och kila iväg, Puss o kram!


Pic

Ytterst ocharmlig bild pa mig men iallafall nagra av alla trevliga AFSare, dock saknas favoriten och andra halvan av vart svenska team - Clara! Har ar hennes blogg ocksa http://claraoliviausa.blogspot.com/ , om nan ar intresserad av att se en annan version av livet i Cincinnati! Nu blir det snart ivag for simtraning, och kommer Clara och hennes vardsyster Maggie och hamtar upp mig (formodligen tre timmar forsent eftersom de ar grymma pa att haller tiden amerikanare) och sa bar det av till UC igen! Antligen gar vi ut till nan bar eller till nan collegefest, i vilket fall blir det lugna puckar och inga bilder, vi vill ju inte fa skall! hehe


Datooor

Fick hem en lapp idag som sager att min dator finns att hamta ut imorgon!! Aaaantligen!!
Varit en bra dag idag, jag trivs battre pa Clark for varje dag som gar, far nya vanner varje dag och allt kanns bara mycket lattare. (forutom min matteklass som ar det varsta jag varit med om, Diana har ringt till skolan nu om ett byte, hoppas de lyssnar pa henne iallafall).. jag redde ocksa ut lite saker med min engelskalarare sa och hon blev jatteglad att jag kom och pratade med henne, kanns som att allt ar lost och jag gick genom hela dagen med ett glatt humor!


...forutom pa anatomin, usch vad pinsamt det var! Jag borjade grata!! Vi haller pa och skar i bebisgrisar ju och Mr Ingram sa att jag slapp skara men att jag var tvungen att titta, var inte helt okej med det men natt man far lara sig nar man gar i skolan har att man inte har lika mycket att saga till om. Pa fridagymnasiet kan jag saga ifran, komma med egna tankar osv. men har, icke! Iallafall, jag satt dar och forberedde mig pa att titta pa grisarna da plotsligt Ingram slangde fram grisen mitt framfor ogonen pa mig. Och sen kom alla in med dessa yttepytte sma grisbebisarna och jag borjade grata, anstrangde mig verkligen for att inte gora det men det gick inte! Alla borjade titta pa mig och sen kom Asia fram och drog med mig ut i korridoren. Nar jag sedan gick in igen tittade alla pa mig med varldens medlidande .. tur nog sa gjorde ingen narr av mig iallafall! Det blev ju inte heller battre av att min labbpartner ar varldens freak och inte kan vanta med att hacka bebisen i smabitar, uuuh.. jaja!


Nyss hemkommen fran simtraning, traning varje dag nu anda fram till februari, nu blir det att branna fett serru! Fick varldens kramp idag i foten men min tranare ar stenhard och man vagar verkligen inte gnalla. Jag ar glad att jag hallt pa med lite simning innan (och mamma o pappa som sa att det skulle vara svart att komma igen - det var det inte!) for Tom, coachen, gor typ narr av nyborjarna. Tar upp vad de gjorde fel infor hela gruppen och klagar verkligen.. men jag har klarat mig hittills! Han ska formodligen ta upp mig i den battre gruppen ocksa, for en gangs skull ar en tranare nojd med mig! Kanns sjukt bra! Langtar tills matcherna borjar!!


Nu blir det dusch och mat! Puss pa er! och imorgon normaaaala bokstaver!!!

Swimteam :)

Nyss hemkommen fran skolan och sitter nu och kakar mellanmal. Snart dags for simtraning igen! Forsta var igar och jag gillade det verkligen. Alskar den sortens traning, enda nackdelen ar att det kan bli sa typ ensamt ibland. Lagsporter ar roligare! Var i skolan och provade ut baddrakt ocksa, for matcherna, och sen ivag till Dick's for att kopa en for traning. Sa sjuuukt fult med sana baddrakter och mossa, menmen. Alla ser ju likadana ut sa.

Vantar fortfarande pa min dator, borde kommit igar eller idag. Kanske kommer senare ikvall!

Puss pa er!

Ledig!

Ledig fran skolan idag, har inga speciella planer annat att aka till Kenwood mall en svang. Kanske aka in till skolan ocksa for att bestalla baddrakt, haha!  Igar traffade jag Linda igen, grejade med hastarna och kikade fotboll med lite folk senare. Hon har sina hastar hos en kompis som heter Karen, sviiinrika. Hela familjen advokater och pappan ar tydligen en av de hogst uppsatta i hela USA, jobbade med Bush o grejer. Sen var det en annan gubbe som var dar som hade varit med i Vietnam-kriget. Sa vi satt och snackade i flera timmar, haha! Linda kanner verkligen hur mycket manniskor som helst over hela varlden. Hon ar forovrigt kusin, eller syssling kanske det var, med Jasper i Twilight, sa hon har lovat att ta med mig nar hon traffar honom !

Nu blir det frulle sen kika lite film!


biobiobio

Ivag pa bio! 20 grader ute halv 7 pa kvallen, overlever!

Ikea!

Idag har vi varit pa natt stalle dar man malade keramik o grejer. Judith fran Osterrike fyllde ar i veckan sa Diana, som ar hennes liason, fraga om jag kunde bjuda med lite afsare for att fira henne. Trevligttrevligt!

Pa vagen hem stannade vi pa IKEA och jag gick loss dar inne.. Kom hem med julmust, marabou, julskum, gifflar, skorpor osv.. haha! Sa var det en tant som bara "Ar du svensk eller natt? For du verkar valdigt exited (finns inget bra svenskt ord for det) over saker som jag inte riktigt fattar grejen med?!", hehe! Ikvall blir det bio eller sa kommer nagra tjejer hit, vet inte an!

kram pa er!


Helg!

Fredag, fredag. Kanns som att det var mandag igar, tiden gar sa fruktansvart fort. Ikvall skulle jag egentligen ha gatt pa forsta simtraningen men Georgia bjod med mig och Mil, fran Thailand, pa en pjas tror jag det ar som en skola har satter upp. Vi pratade om att jag skulle borja dar, vet inte hur det kommer bli men jag tror inte att jag skulle komma in anda. Nick Lachey, eller hur det stavas, har forovrigt gatt dar och de flesta eleverna darifran hamnar pa Broadway. Sa neeej, tror inte jag kommer in dar va! Men det vore ballt!

Imorgon fyller Judith, fran Osterrike, ar och vi ska traffas lite folk pa formiddagen. Diana ar Judiths liason ( sa som Georgia ar for mig ) sa Diana ska ocksa med. Senare pa kvallen ska jag kanske traffa lite tjejer fran Clark.

Mandag, leeediga. Sen pa tisdag ska vi skara i bebisgrisar, jag funderar allvarligt talat pa att inte aka dit. Jag pratade med lararen och han har sagt att jag slipper skara i dem. Men alla sager att de luktar o blabla, folk som inte ens ar kansliga for sant mar illa. Sa jag ska bannemig vara hemma, kommer aldrig klara av det..

Hors imorgon sakert, och jag far formodligen min dator pa mandag med!! kram pa er!


AFS

Den bilden jag la ut forut, plus alla andra pa facebook, ar tydligen inte godkanda av AFS. Jag och Clara varken haller i en olburk pa nan av dem eller ser fulla ut.. Aja, kom nyss hem fran skolan och sitter och ater lite, ska ta ut hundarna en svang och sen far jag se vad som hander. 

kram pa er!


Dinner!

Om ca 10 min kommer Linda och hamtar mig sa ska vi ut pa middag! Skoldagen idag rullade pa snabbt. Onsdagar och torsdagar ar sakallade blockdays da vi bara har halften av lektionerna fast dubbelt sa langa, och pa onsdagarna har jag mina roligare lektioner. Resan, som skulle blivit till Washington D.C, kommer inte bli av, krangel med AFS. Menmen, det kommer fler chanser! Imorgon oppnar forovrigt H&M har, haha!

Nu kommer hon nar som helst, puss o kram!

Hallo!

Kom nyss hem fran Pilates och snart blir det middag. Forhoppningsvis kommer jag och Therese, som bor i Chicago, aka bort pa fredag :D Sager vart nar jag vet mer detaljer!
Kram pa er!

Collegeparty

Dagen spenderades med Clara pa Kenwood mall, traffade nagra fran Madeira. Jag insag nog inte hur bra den skolan egentligen var nar jag gick dar, och hur trevliga alla var mot mig. Bjod med mig och var bara allmant oppna.. Kommer nog aldrig kanna sa for Clark iallafall, hoppas att det kan bli lite battre anda..

Igar pa UC var verkligen som i en film, tank american pie typ. Huuuur mycket folk som helst, alla utkladda. Satt liksom skyltar overallt att man var tvungen att vara over 21 for att fa dricka, men det var bara en grej for att "visa upp" ifall nan skulle kontrollera. Och sa den amerikanska dansen igen, hahaha! jag och Clara asgarvar bara! Efter det drog jag och Clara hem till Dario och kika pa film med han, Joss och Juan.

Tog inga bilder igar men Clara gjorde sa vantar pa att jag far dem! langtar tills min dator kommer! November redan ocksa, kanns inte som det eftersom det ar sa mycket varmare ute, klagar eeeej! :D

Kram pa er!

RSS 2.0