Pictures!

Bilder från matchen igår, på lite folk jag satt där med och så på sista bilden ser ni framsidan av min skola! Goodnight!


Friday and Saturday

Så igår var det openinggame för killarnas football, och de vann! För ovanlighetens skull tydligen, men folk säger att de ska vara rätt bra iår så. Först åkte jag hem till Liesl och så gick jag på matchen med henne, Nicole och Rob. Hade verkligen jättekul! Sjukt vad mycket mer "schoolspirit" det är här, kommer lite bilder från det strax! Idag var det upp tidigt, för att vara en lördag,  för att spela match emot Fenwick. Både Jv och Varsity förlorade dock, men det var verkligen en ny upplevelse. Även på en så låg nivå som high school spelar man nationalsången med alla vända mot flaggan och man har en kommentator osv. Och idag fick jag en av mina tankar om USA innan jag kom hit bekräftade iallafall: hur föräldrarna beter sig på matcherna. De skryter om sina egna barn, snackar skit om andra barn som är ett hot mot sina egna, skriker och gapar så SJUUKT mycket! Skiker att laget suger, domarn suger, verkligen sjuka grejer. Jag var helt chockad över hur de betedde sig och hur de försökte typ överträffa varandra genom sina barn. ALLA var dock inte så, men majoriteten.

Efter matcherna åkte jag hem till Leah, en tjej i laget, och hängde med henne och Quinn ett tag. Sen hämtade Cassie och Ellie upp och så åkte vi till bion, såg The Goods. Konstig, mysko film men som hade sina "roliga" stunder, se den inte! Imorn blir det upp tidigt igen, ENDA sovmorgonen den här veckan och de tvingar mig att gå till kyrkan. KUL. Sen är det picknick med AFS och jag ska få träffa Linda, min "Aunt" här och alla andra u-studenter, ska bli skoj!

Puss och kram!


!!!

Säg gärna till i kommentarerna om det är något speciellt ni vill veta/vill att jag ska skiva om/lägga in bilder på osv :) Är ju för er skull jag skriver :)

Team training and dinner

Idag var det träning med laget sedan middag direkt efter, de gör tydligen det nån dag innan varje match. De vill att alla ska äta ordentligen säger de, men matchen är ju inte förrän på lördag.. aja. Och dagen innan varje match ska alla i laget ha samma kläder på sig i skolan, matchshorts och en av alla tshirtar vi fått. Det är rätt skönt här för alla har verkligen så slapp stil i skolan, jag har gått i nikeshorts,nån stor tshirt och flipflop varje dag, behöver inte direkt fundera på vad jag ska ha på mig :P Imorgon är det openinggame för football och jag ska gå med Leisl och några, har så svårt med alla namn men det börjar bli bättre, kan nog alla i laget nu åtminstone. Köpte kamera och mobil igår, så kameran åker nog med imorn kväll så laddar jag nog upp lite bilder här! Så tråkigt med bara text hela tiden! Hörs imorn!

Puss o kram


Hej allihop :)

Idag började dagen som vanligt med government och då blir jag alltid smått deprimerad, vill hem till sverige eller åtminstone ringa hem. Jag hatar min government klass, det är det tråkigaste jag någonsin varit på. Vi gör nått grupparbete nu och jag är med några av katies kompisar som gör allting verkligen, och jag har inget alls att säga till om .. så jag sitter i princip bara där. Men istället för att deppa ihop så fortsatte jag motvilligt dagen och det slutade nog med den bästa hittills, jag börjar verkligen gilla fotbollen (och iiiiinte på grund av mr.brady) utan för alla tjejer där. Känns bättre nu när jag börjat få lite kompisar och alla är så trevliga där verkligen. Så om du ska åka som en utbytesstudent, gå med i nått lag! Det gör det mycket lättare att komma in i allting. Men allt med fotbollen nu är verkligen intensivt, man har knappt tid för nått annat eftersom det är träning varje dag, och imorn är det middag efter träningen med.. så all tid går åt åt fotbollen. Tur att jag börjar gilla det  ! Det går sakta men säkert framåt allt det här, men tro mig, det är då inte så lätt. Nu ska jag strax ut och köpa lite grejer, mobil, kamera oså :)

Saknar er alla!

Tuesday!

Idag var det skola, träning och sen åkte vi till Dick's och jag köpte shorts och bytte min vattenflaska som läckte hur mycket som helst. Det är verkligen huuuur varmt som helst, jag avlider på träningarna medans de andra är vana vid det. Imorgon ska vi göra biptestet i idrottshallen, usch jag gillar verkligen inte sånt.. Får se hur det går. Känns rätt segt i skolan på te.x studyhall för jag har verkligen inget plugg i mina ämnen, lite i engelska bara så jag får bara sitta där.. önskar jag bara kunde skippa det men man måste tydligen ha 7 perioder/classes.

På lördag är det Openinggame med fotbollen mot Fenwick och på fredag har killarna sin openinggame med football, så jag och folk i laget ska och titta på det sen skulle vi dra nånstans efter, får se hur det blir! En sak jag saknar här är att ha nånstans att gå och bada, vi har poolen men det är mkt härligare med hav eller nån sjöö. Tror vi kan bada i miami river dock, får kika på det. Tacka vet ja vänern..


Scrimmage

Spelade en scrimmage (träningsmatch) med varsity mot Little Miami idag, tror att vi vann med 5-2 elr nått. Spelade yttermittfält och det var faktiskt ganska kul med det här laget, de spelar snabbare och passar mer. De andra laget bara skjuter och springer lite varstans. Så jag fortsätter nog eftersom jag ska träna med varsity laget framöver så :)  Fast under första halvlek och uppvärmningen hade jag vääärldens magkattarr, kunde inte ens stå rakt upp men aldrig att jag skulle våga säga det till mr brady. Annars har det bara varit skola, så himla segt eftersom det är samma lektioner varje dag.. men jag vänjer mig väl.. Varmt ute är det iaf, imorse tyckte jag det var svinkallt så jag tog jeans på mig, dålig idé! Svettaades sönder på lunchen när vi sitter utomhus. Imorn är det bara skola sen träning på Dawson, planen där det är riktigt gräs.

Ska ut och köpa mobil och kamera i veckan. Ska köpa en billigaste mobilen jag hittar eftersom de ändå inte kommer funka i Sverige, de har liksom inte simkort som vi har därför jag inte kan ha min gamla. Eller gamla o gamla , jag köpte den för att jag skulle hit. Surt. Sen har min dator pajjat, eller det är nått glapp vid skärmen så ibland blir den bara svart, nere i vänstra hörnet är det... men det funkar till och från, får se om jag gör nått åt det. Sitter ändå inte så mycket vid datorn direkt, bara när jag skriver här.


Puss och Kram!


Piiicknick

Kom nyss hem från en picknick (?!) med laget, vilket visade sig vara mer en middag med laget, tränare och föräldrar. Vi var hemma hos Cari och huset var enormt!! Största köket jag någonsin sett, gigantiskt fontän ute på altanen, tvskärmar överallt typ, världens största öppna spis (både ute och inne) och nere i källaren hade de både biljard, airhockey, pingis, bio typ, och massa såna där spelgrejer som finns på liseberg :P Så först satt vi ute och pratade och mr brady presenterade de nya tränarna för föräldrarna, sen börja han prata om mig ?!?! och sa att jag var en utbytesstudent från sverige, och skulle vara en senior det här året och blablabla.. och sen fick han alla att applådera. skitpinsamt!! men imorn så ska jag iaf spela med Varsity laget borta mot Little Miami. 15.15 ska vi mötas o åka iväg i en sån där gul skolbuss som man åker i till alla bortamatcher ;P

Pictures

Här kommer lite bilder, huset är verkligen stort. Men det finns ett område här bredvid Madeira som heter Indian Hill där husen är helt sjuka. Som stora slott verkligen, måste nästan ta en bild för o visa nån dag. De är gigantiska!
Nu ska jag sova ! Natti

Evy!


Sue, my hostmother



Framsidan av huset



Baksidan ena delen, resten förvinner bakom träden typ



Katie, my hostsister



Matsalen



Hallen på översta våningen där mitt rum ligger, aashögt i tak verkligen. Vissa rum har fönster upp hur högt som helst


Hey!

Träningsmatchen gick skiit, vi mötte ett lag som är ett av de bästa i hela ohio. Imorn är det träningsmatch igen, och sen blir det massa träningar igen med varsity laget, tack o lov. Om nån vecka eller något börjar de riktiga matcherna och vi ska förmodligen dubbla flera utav oss. Kommer lite bilder snart! Och mamma o pappa, jag måste köpa en liten kamera för den stora är för stor att ta med mig överallt, kommentera när ni ser det här ;) haha!

Home of the mustangs & amazons

Mr Brady tyckte tydligen att jag tillhörde skolan tillräcklgt mycket för att få massa zons-tshirtar iaf.





Gaaame

Dags för en sån där träningsmatch igen, gah måste kolla upp hur de stavar de där ordet.. Dagen kändes lite bättre idag, kanske för att jag slapp fourth bell, eller period 4, för att åka med när katie hade "uppkörning".  Körkort är värsta barnleken här, kör runt lite koner + två min ute på gatan sen klart. Katie körde dock över en kon och de tappar man tydligen många poäng på så hon kugga. Men ärligt talat så hade jag inte vågat åka med henne än ändå, hade vår bil också haft automatlåda så hade jag kört minst lika bra. Och jag är sååå långt ifrån uppköring och körkort det går.

Iväg till skolan igen för match.. med Mr Brady. YEEEEEY! stör mig så på honom, han svarar knappt på tal. Så jag blev så jäkla irriterad på honom så sa jag "I don't wanna spend two hours a day playing a soccer I played years ago".. Det var alltså med Junior Varsity. Han anser tydligen inte att jag är en riktig senior så därför borde jag inte få vara med där, eftersom de andra tränat sen de var små. Men jag är visst en senior och Mr. Spicher, rektorn, håller med mig. Alla seniors ska vara i det laget, vare sig de är bra eller dåliga för det beror inte på det. Och så fråga jag honom om han förstod mig och han svarade knappt , bara "hmmhhmmh, mmm". Idiot. Mina värdföräldrar säger att ingen gillar honom, men jag får la stå ut. SÅÅÅ GLAD att jag skippade psykologi, eftersom han är lärare i det. 

Like a rollercoaster

När jag var på AFS-lägret i Sthlm visade de mig en typ linje över hur man mår under sitt AFSår. Att först är allt nytt och spännande och sen blir man iprincip deprimerad för att man märker att de har en vardag här med och allt börjar få ett mönster typ. Sen blir det bättre igen och vid jul går det neråt, eftersom det är en tid man vanligtvis brukar vara med sin familj.. Och att ens humör i början svänger hur som helst. Hittils stämmer det, när jag kom hit var jag så himla peppad och glad och allt skulle bli så bra, efter några dagar kändes det som att jag bara ville härifrån. Och nu svänger det verkligen, för några timmar sedan ville jag bara gömma mig i garderoben och gråta tills året var slut, men nu känns allt lite bättre. Inte bra, men bättre. Det är inte bara en dans på rosor det här, USA är inte det perfeka landet där allt är som i filmerna direkt (förutom från i caféterian, haha. Där ÄR det som i filmerna, sportsfreaksen, cheerleaders, kineserna, pluggisarna. Alla sitter i små grupper, men eftersom vi har seniorlunch så får vi lämna skolan, och typ sitta ute och eftersom det är så varmt och soligt så gör jag gärna det)... Det har en vardag de med och jag antar att det kommer ta en tid att anpassa mig till det. 

Don och Katie tog mig ut till Staples mm. så jag fick köpa grejer till Fotoklassen. Hade jag anat att jag behövde så här mycket hade jag förmodligen aldrig valt det, men det kommer nog bli kul. Det är ju foto med gamla kameror och så, läraren är helt galen. Många lärare är det, haha :P Sen gick vi till Starbucks och så. Till helgen blir det nått med fotbollslaget, de kallar de nått speciellt men jag vet inte vad :P Vi ska iaf paddla kanot, och hoppa från en bro (?!). Sen ska jag gå på Cincinnati Reds någon dag med! Nu blir det gossip girl sen sova, tror egentligen inte jag får vara på internet nu men de kommer aldrig in på mitt rum ändå så..

Och föressten, mamma pappa stina, så har jag köpt headset idag. Så kan jag sitta där o lipa istället för att betala 10 kr/min för att göra det i telefonen ;) Saknar er så mycket,  ni anar inte!!

Soooccer

Saknar redan allt och alla!

Idag var det fotografering med fotbollen, tog kort med både Varsity och det yngre laget. Egentligen vill jag inte spela fotboll, gör det bara för att hålla igång o inte tappa allt. Mr Brady, coachen, är en riktig idiot. Jag tål honom inte.  Längtar tills basketen börjar, det är tydligen inte lika hårt där. Haft en depp dag idag, allt känns så jäkla tungt.

Evy

Evy och jag delar numera säng! Godnatt! :)


First day at Madeira High School

Kul o se att så många läser bloggen :) Idag var första skoldagen, och det var... annorlunda. Väldigt annorlunda, vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Men allt är så himla mycket strängare, så måste ha med din planbook ifall du ska gå på te.x. toa så måste lärarna fylla i den, har du inte det får du antingen vänta eller få kvarsittning. Mobilen måste vara i skåpet avstängt, om den ringer eller något så tar de den ifrån dig och du får hämta den i slutet av dagen, händer det tre gånger så behåller de telefonen HELA ÅRET. Det måste nästan vara olagligt tycker man :P Det var alldeles varmt och kvavt ute idag, regnade lite, och de kallar det här kallt.. för mig är det verkligen utomlandsvärme. Hur härligt som helst men att spela fotboll i det är hur jobbigt som helst, 2 timmar varje dag i den värmen. puh.

Och jag kommer aldrig köpa lunch där, no way! Typ oboy och pommesfrites, eller liknande saker. Idag hade jag först Common time, typ samling eller nått, government, study hall (vilket var uuuurtrist, jag trodde det var mycket friare men man måste verkligen sitta stilla på bordet hela lektionen, eller vid datorn men då måste man jobba stenhårt och läraren var skitläskig. Sen hade jag english, med massa yngre elever men läraren verkar jättebra. JD är också med i samma klass och han förstår nästan ingenting, jag får översätta en del till spanska för honom. Sen hade jag Art, vilket verkar bli en roligt class och sen photography. Sen hade jag food and nutrion och läraren var verkligen helt galen. Hela tiden bara "I love this class, I LOVE THIS ROOM, I LOVE YOU GUYS!!" konstant, typ spårade ur. Men det blir säkert kul, sen hade jag exercise and nutrition (jag ändrade ju lite i schemat) och idag snackade vi bara, men så var det 20 min kvar och vi var klara. Sverige hade man bara fått sluta tidigare men i USA måste man sitta där till klockan ringer, så störande. Ha det bra allihopa! Lite fler bilder kommer på familjen och så om nån dag eftersom Pappsen precis efterfrågade det ;)

My room!

Här är lite bilder på mitt rum och mitt badrum, på huset m.m kommer men jag hann bara ta på rummet idag, Fick precis hit en spegel och ett skrivbord så det ser lite trevligare ut nu, sen ska ja få inreda det lite hur ja vill. Utsiktsbilden är från mitt fönster och längst bor ser man kentucky :) Nu ska jag sova, Evy ser lite irrterad ut när jag ligger och skriver, hon sover hos mig inatt :D


Pictures from first day!

Första dagen bodde vi inne i Cincinnati, här kommer några bilder från det. Alla studenter är afsare som går på lite olika skolor i området. Jag träffade folk från danmark, norge, italien, finland, bolivia, ecuador, thailand, island.. riktigt kul var det!:)

Jag och JD från ecuador, vi börjar på samma skola.


Skid, Linsas hund.


Alex från danmark.


Hanna från norge, vi delade rum oså. Hur snäll som helst.


Allihopa från första dagen, sen kom det lite fler.

On our way!


Här är lite bilder från flygresan, de kom i fel ordning men men :)




Different soccer

Kom nyss hem från träningen, elr matchen som det snarare var. Det spelar såååå annorlunda, idag var jag med det yngre laget men jag tror jag ska spela med de äldre sen. Bryr mig inte så mycket, bara jag får spela fotboll. De passar typ aldrig och när de gör det är det av misstag i princip, de har verkligen ingen taktik. De ropar liksom bara "goood job" på allt man gör. Jag spelade i försvaret och det var en tjej där som värsta försökte styra och ställa med mig, och säga till mig att göra saker tvärtemot vad Sarah eller mr. brady sa. Så jag låtsades som att jag inte förstod. Sen var bollen mycket lättare och alla linjer är knepiga, det är ju ett gigantiskt gult M i mitten, och då menar jag verkligen gigantiskt och det störde mig haha! Och sen var ju alla football linjerna där så det blev så mkt.. Annars var tjejerna trevliga, frågade mig typ tusen saker om Sverige. En sak som alla frågar är hur jag säger mitt namn, och iiingen säger det rätt, inte ens min värdfamilj.. Så i laget kallade de mig bara L. Sen byter de av hela tiden, i Sverige spelar vi typ hela matcherna men man byter hela tiden och då pausas hela spelet, så när de ropade L glömde ja av att det var jag så alla började ropa mitt namn ist, och det låter ju också fel så, aja. Det var iallafall väldigt annorlunda, och soccer är en "fall sport" så det håller bara på i September, och en bit in i Oktober. Sen börjar alla wintersports.

Sue gick in och ändrade mitt schema lite också så istället för psykologi har jag nu först Video Production första terminen och sen "Gym" andra.. Typ en annan form av health. Så på vårterminen kommer jag ha både Exercise and nutrition, health, och gym, varje dag. Så det blir mycket träning, precis som jag vill ha det eftersom all mat känns så himla fet, och då är min familj väldigt nyttiga av sig i jämförelse med andra.

Ska ut och köpa lite fotbollsgrejer nu, bilder kommer sen! Puss!

Första träningen!

Om ni undrar varför jag inte svarar på kommentarna så är det för att internet är sjukt segt och jag har haft så lite tid att sitta vid datorn, blir bättre på det längre fram hoppas jag. Idag har jag varit på skolan första gången, ingen skoldag men jag var där och valde kurser, hälsade på fotbollstränaren mr. Brady osv.. Ikväll ska jag träna första gången, elr det är en typ träningsmatch mot en annan skola antar jag, de kallar det något speciellt. Fotbollen håller på i September ut sen ska jag försöka gå med i simlaget, eller basket och till våren softball.. Eftersom jag är utbytesstudent så slapp jag gå på tryouts för fotboll utan jag kom med bara sådär, fast om de tycker jag är för dålig får jag nog inte spela. På tal om ingenting så berättade Dan, inte värdbrodern utan morfarn, att det är kentucky jag ser ifrån mitt fönster, rätt cooolt. Världens utsikt är det. Kommer lite bilder ikväll ifall jag får tid. Nu om en stund måste jag tydligen följa med dem till tandläkaren, innan träningen, fattar inte varför jag bara kan få vara kvar här, vad kan jag göra liksom?!

Just det ja, idag fick jag mitt schema. Så här ser det ut nu men det kan komma att ändras då de inte vet vilka nivåer jag ligger på i tex. eng. JAG SLAPP MATTE!!!!

Första perioden - höstterminen.
US. Government
Studyhall
English 9
Art
Photography
(Lunch)
Food and nutrition
Psychology

Andra perioden - vårterminen
US. Government
Exercise and nutrition (man gör typ joga och massa sånt)
English 9
Health
Studyhall
Forensics (en science kurs som är typ som CSI, haha det var va de sa iallafall, typ brott och sånt)
Psychology

Jag ska kanske ta bort psykologi och ändra det till något roligare, jag ska ju ändå läsa det hemma sen ändå så. Sen har man samma ämnen varje dag. Fick mitt skåp också och låset är helt sjukt, tog mig typ 20 försök att öppna det. Skolan är liten säger de men den är stor för Sverige eller vad man ska säga, längtar tills imorn!

Hey

Hemma hos min värdfamilj och det känns riktigt bra faktiskt, mycket som är annorlunda men det är ju det som är grejen med det här. Huset är hur stor som helst, mitt rum med och så har jag en walk in closet med lampor o skit i, asball. Idag var vi först ute på brunch eftersom Barb, deras mormor, fyllde år och om nån timme ska vi iväg till deras faster i Marymount på kalas eftersom några fyller år där, de har en jättestor släkt. Igår var det fullt upp och jag var hur trött som helst verkligen, säkert pågrund av tidsskillnaden. Först var vi hos Laura, badade i hennes pool oså, sen bio, The proposal, rätt kul faktiskt.. Bion ligger i Mason som är en annan stad precis vid Madeira, tar ungefär 20 min dit. Sen åkte vi till The Greaters som är ett glassställe i downtown Madeira.. asgo glass och en kula är typ som fyra i sverige.. sen åkte vi till något de kallar streetdance,  fattade aldrig vad grejen gick ut på men de var massa liveband och sånt.


Forsta dagen i Cincinnati!

Nu ar jag antligen framme i Cincinnati! Inatt har jag bott hos en tant som heter Linda tillsammans med massa andra utbytesstudenter, jag sov i samma rum som en jattetrevlig tjej fron Norge, Hanna. Och so har jag atit min forsta amerikanska frukost, amerikanska vofflor, gud jag kommer bli fet under det har aret. Sitter po Lindas dator for hon visste inte losenordet till internet so jag kom inte in po min. Klockan halv 7 kommer min vardfamilj hit och hamtar mig!!

Flygresan gick bra trots att jag och erica var nara att missa planet i paris, de hade bytt gate och det upptackte vi fem minuter innan det stangde, och eftersom flygplatsen ar heeeelt sjukt stor so fick vi springa som galningar. Vi landade i New York ungefar kl 4 och fick sto i ko i hundra or for att komma in i USA. Fyra svenskar hade glomt sitt papper po studentvisat so de kom inte in samtidigt som oss, och eftersom jag skulle flyga med Clara (som fastande dar) so fick jag flyga ensam, men de kom sakert igenom sent igor kvall, de trodde AFS iallafall. Forst sa de till mig att ja aldrig skulle hinna med planet till ohio eftersom de log po en annan flygplats, men jag hann iaf! De tog ungefar 2,5  h och vid midnatt log jag i sang inatt, eller egentligen kl 6 po morgonen for mig da.. men det var lika bra for nu ar jag redan inne i den amerikanska tiden.. Varmen ar helt sjuk ockso, helt gaalet varmt och sodar klibbigt, pominner mig om thailand!  hors!

Tuesday

I övermorgon bär det av! Väskorna är iprincip färdig packade, haft ett jäkla problem med att inte överstiga 25 kg så får bli att åka ut och köpa lite nytt där ist, tack o lov för att jag inte behöver några tjocka vinterkläder! Hade kalas här i söndags eftersom jag fyller om nån månad o sa hejdå till släkten. Maja sov över här sen också :) Igår var jag hos annapanna och sov där , helt sinnes vad jag kommer sakna henne!

Var ute och fotade lite av vbg tillsammans med Pappa idag med, de kommer säkert vilja se lite av min stad :)

First call

Idag ringde jag min värdfamilj första gången, pratade med Sue (mamman) och Katie. De verkade huur trevliga som helst, sa att de höll på med massa förberedelser nu innan jag kommer, vad nu det kan vara :P Och så frågade de om jag ville gå i nått speciellt på skolan så nu ska Sue prata med fotbollslagets tränare oså :) Börjar tisdag den 18e men ska dit på måndagen och bestämma vilka kurser jag ska ta osv :D

Ni betyder så enormt mycket.

Sa precis hejdå till Frida och Hanna för de åker till magaluf nu inatt.. FYFAN va jobbigt det var, jag kommer sakna dem så sjukt mycket och jag börjar gråta bara jag tänker på att jag ska vara utan dem ett helt år, hur i helvete ska jag klara mig ?¨ <3

Six days left!

Hade ju som sagt middag här i onsdags med tjejerna, en mycket trevlig kväll! :) Tack för sällskapet och presenterna :) Vad jag kommer sakna er.. :( Idag blev det jobb, packa och träffa Hanna en stund sen. Köpte en ny dator igår med, köpte en i maj, juni typ men det saknades en viss sladd blabla...


Onsdag, 8 dagar!!!

Träffade ju som sagt Therese och Johan igår i göteborg, mkt trevligt. Fikade o gick en sväng på stan oså, sen på kvällen träffade jag Linus en sväng. Kommer verkligen sakna honom!

Idag är jag ledig, eller jag orkade inte jobbade rättare sagt. Och ikväll kommer tjejorna i laget hit på middag, avskedsmiddag eller vad man nu vill kalla det. De åker ju iväg före mig till Magaluf elr Napa så jag kommer inte träffa dem så där värst många gånger till ändå...:(

10 dagar kvar!

Hemma från träningslägret med galen träningsverk, men en rolig helg vart det! Jobbat lite idag och tänkte göra det imorn med någon timma innan jag drar till gbg för att träffa Therese och Johan.. de ska också till USA som jag och vi åker tillsammans till Paris alla tre, sen åker Therese till Chicago och jag och Johan till New York. Fick brev idag från AFS med bla en sån där plastgrej som jag ska ha runt halsen när jag landar i New York antar jag, med nummer på osv. Längtar ihjäl mig verkligen, sjukt att det bara är 10 dagar kvar. Helena har ju åkt till Paraguay nu men annars hade det vart roligt o träffa henne med, hon verkar ha det skitbra iaf!

Köpte lite presenter till min värdfamilj idag med, smörskivar med svenskt motiv på och en jättefin glasskål från Orrefors. Får ju köpa sånt som är sådär typiskt svenskt, och så har mamma köpt en sån där fin kökshandduk till dem också från det där märket jag inte minns nu ;P Och så får jag väl ta med lite svenskt godis, vad nu det är... ahlgrens bilar?!

RSS 2.0