Back in Cincinnati

27 grader i skuggan är allt jag säger just nu. Tänker inte sitta inomhus framför datorn iallafall!


Uppdatering om mitt springbreak kommer när solen gått ner!

SPRINGBREAK

Dålig uppdatering, men jag har liksom annat att göra, hehe. Livet rullar på här iallafall, 25 grader ute så sitter ute på baksidan och solar så fort jag får tid. Förra helgen var jag ju i Chicago, det får komma en långt inlägg + bilder om det så fort jag får tid, vilket inte ser ut att bli förrän om cirkus 10 dagar... FÖR IMORGON ÅKER JAG TILL CONNECTICUT! New York, Rhode Island beach och allt möjligt. Det är springbreak och livet är underbart!!!! Längtar sjukt mycket till mor, far och syster kommer hit men samtidigt vill jag att dessa månader som är kvar ska gå lååångsamt. Förlåt alla svenska vänner och familj men jag älskar USA och vill inte komma hem..

Nu kommer en av anledningarna till att jag älskar detta landet snart hit och så ska vi förmodligen gå på bio ikväll. Planet lyfter imorgon vid 10 typ men om jag hunnit klart med packning och allt tidigt kväll så ska jag försöka logga in här och skriva lite om Chicago. Som för övrigt är en av de bästa städer jag varit i!

Tjolahopp

Idag har Dianas syster Shelley kommit hit. Hon bor i Schweiz men är på besök här några veckor nu, vet inte hur länge hon ska bo hos oss men iallafall två veckor skulle jag tro. Så nu blir det till att dela övervåningen lite. Bara pratat med henne lite smått men hon verkar jättesnäll så det blir nog bara trevligt att få lite annat sällskap än Jake här uppe.

På fredag ska jag bara till skolan en snabbis sedan åker vi till Chicago!!! Och jag ska äntligen få träffa Therese! Gud va roligt det ska bli! Har varit på jättebra humör det senaste, och jag måste bara säga det igen för jag är helt salig över vädret. Joggingtur i linne och shorts halv 8 på kvällen, yaaaay. Värmen kom så sjukt fort, på en dag svängde allt bara kändes det som. Underbart! Imorgon är det chilldag i skolan då hela schemat är vänt eftersom alla sophomores har något speciellt prov, sedan ska jag träna frisbee en timme (haha , hur hände detta egentligen? Hade inga planer på att gå med i det seriöst men det blev bara så), och sedan kommer Wesley hit efter sin baseball för att äta middag med oss.

God kväll på er :)

HOT

För er som ville veta och bli lite avundsjuka så är det grymt varmt ute , som sommaren hemma i Sverige. Igår stod vi ute och grilllade ca 8 på kvällen och det var ljummet och kvavt och nu har jag precis haft träning ute i solen i shorts och linne.. härligthärligt!

Saturday

Som vanligt bloggar jag alltid precis innan jag ska i säng och är då jättetrött och bara vill sova. I fredags iallafall så åkte Marius och Paula med mig hem efter skolan som sagt, sedan kom Wesley också. Spelade lite biljard och så och sedan åkte vi till Newport för att se på bio. Alice i underlandet blev det, rätt bra faktiskt. Sedan åkte Paula med mig hem och vi somnade som stockar med Jake emellan oss. Vi hade tänkt att gå upp tidigt för att åka med Diana och Kenny downtown men ångrade oss på morgonen, sov någon timme till och åkte sedan till Hyde Park Square för att strosa runt lite, tycker om det området och de har världens mysigaste och godaste café. Det var verkligen jättehärligt väder ute så vi gick till Graeters och köpte glass och satte oss på en av bänkarna i solen, värmen är äntligen tillbaka!

Efter det åkte jag med Diana och Kenny över till det andra huset för att hjälpa till lite i trädgården. Jag gick loss med någon megasax och kapade av varenda grej som stack upp ur marken, hehe..Sedan tyckte de att jag skulle måla staketet, staketet blev mycket fint och vitt men även stenarna under blev målade.. vilket inte var meningen men som tur var går det bort med vatten och grejs.

Sedan åkte jag hem till Wes och träffade hans mamma för första gången. Vi åkte till Evendale och åkte skridsskor, han hade ju aldrig gjort det förut och jag hade rätt.. efter en kvart på isen åkte han som han aldrig gjort något annat och jag stapplade fram så fint. Skridskorna var det fuuuuulaste jag sett, går inte ens att beskriva. Bruna först och främst, bajsbruna, helt sönder och det hängde typ fransar från dem. Plus att de mördade mina fötter så nu har jag blåsor överallt och mina uggs som annars är så mjuka och sköna kan jag inte ens ha på mig. Usch, får gå i tofflor till skolan eller något, i USA är ju faktiskt inte det så ovanligt. Sen åkte Wesley med mig hem och vi satt och kikade på film en stund innan det var dags för honom att åka heeem :(

Nu blir det duschen om jag orkar och sedan lägga mig. Imorgon ska jag måla staket och göra läxor, yaaaaay...
Godnatt på er!

Yaaay

Är på toppen humör, kanske för att det är fredag imorgon eller att allting bara känns så bra?! Hade ett samtal med Diana idag.. det har varit lite jobbig här hemma det senaste av olika anledningar men det kändes bra att prata ut. Och veta att det inte har någonting med mig att göra, så förhoppningsvis kommer det bli lite muntrare här i framtiden. Spelade frisbee idag, ute i solen och det kändes verkligen som en riktig vårdag.. vilket också får mig på bättre humör. Åkte hem till Paula en stund efter skolan, hon är ifrån Baden-baden i Tyskland.

Kommer inte bli så mycket bloggande i helgen skulle jag tro. Imorgon åker Paula och Marius hem med mig efter skolan och sedan kommer Wesley efter sin baseball. Så blir det bio, och lördagen är jag förmodligen borta hela dagen med. Ska verkligen försöka ta lite mer bilder och lägga upp dem här, känns bara så pinsamt att dra med en kamera överallt.. haha

Godnatt! :)

Hallå!

Ligger här i sängen och läser Freakonomics, en bok som vi ska läsa i Government/Economics. Faktiskt rätt intressant så då gör det inte så mycket att man får läxor, som jag i vanliga fall typ aldrig gör. (och det jag gör görs i skolan på study hall). I tisdags stannade jag efter skolan och tränade med frisbee laget, haha visste inte ens att det fanns innan, och imorgon blir det samma sak. Efter det ska jag hem till Paula en stund and hang out, vad är ett bra svenskt ord för det egentligen? Jag har upptäckt att svenskan saknar så många ord, det finns till exempel inget bra ord för exited? Som kan användas i så många sammanhang?!

Helgen verkade som vanligt bli helt galen och överplanerad men tror det börjar lösa sig nu. Först skulle det bli UC, sen skulle jag till Madeira, blabla. På fredag ska jag iallafall gå på Alice i Underlandet med Wesley, Paula och Marius. Och på lördag vet jag inte riktigt, kanske Clara på kvällen (?!) och sen ska jag dra med Wesley och åka skridskor. Han har aldrig gjort det så han ska testa det så kanske jag kan få vara bättre på någon sport nångång, haha. (och det är inte ens säkert eftersom jag är sämst på skridskor). Jag lovar att han kommer klara det skitbra, han är en sådan människa som bara är bra på allt som har med sport att göra. Han är som pappa. ;)

Nu ska jag läsa vidare i boken, Nattinatti!

March 1

Hej på er!

Redan första mars, varför ska det här året gå mycket fortfarande än alla andra? Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och få några månader till..

Helgen spenderades som sagt med bland annat ultimate frisbee, haha! På fredagskvällen åkte jag dock till Madeira för att träffa Linda som jag inte sett på ett tag. Vi gick ut och åt på en jättefin fransk restaurang och sedan sov jag över hemma hos henne. På lördagen åkte vi ut till hästarna, hon har bytt stall igen till ett JÄTTEfint och stort stall. Fick dock inte rida där eftersom det är krav på ridstövlar, så jag får försöka hitta något till nästa gång. Efter det åkte vi till Rockwood, stosade i affärer och åt middag.

Senare åkte jag hem till Maurius som jag skulle få skjuts med till Rivers Edge, där frisbee grejen höll hus. Det började vid 10 och slutade 6 på morgonen, var faktiskt inte trött alls. Kände bara två pers i mitt lag i början, Dana från Madeira och Wesley.. men senare på natten kändes det som att jag kände alla jätteväl. Det var jätteroligt iallafall!

Kraaaam på er!

RSS 2.0