Skola!

Skolan ar precis slut och jag sitter i bibloteket nu, traningen borjar om 50 min so kanns meningslost att aka hem :P Har varit lite samre vader senaste dagarna, har faktiskt varit tvungen att ha en troja, haha! Igar traffade jag Linda, var i hennes hus forsta gangen och det var hur mysigt som helst, mycket hemtrevligare an alla andra hus jag varit i USA. Det kanns som att man i Sverige bryr sig om sina hem mycket mer, eller bryr sig om att gora de mer hemtrevliga iallafall. Igar var ockso min vardbrors fodelsedag so det var lite kalas hemma, Barb, mormorn och Dan, morfarn var hemma och so var det middag och tarta. Amerkanskt tarta ar speciell, som tartbatten med massa glasyr! :P Inget vidare :P Har inte sa mycket planerat den har veckan, match onsdag och pa lordag ska jag pa nan hastgrej med Linda, forstod inte riktigt vad det var men det blir sakert skoj :) PUSS!:)

Hos Clara!

Hallå :) Kom nyss hem från Fairfields homecoming, och det var annorlunda, och det gjorde det ju kul! Haha! Alla dansar verkligen annorlunda och allt är bara så.. high school film aktigt! Ni i laget som läser min blogg, ni minns hur vi fick våra ryggsäckar på Denmark soccer festival discot, så var det här med fast här hade alla det! Man måste verkligen gå med en dejt eftersom alla bara dansar med sin dejt, så till min egen homecoming får jag ragga upp nån ;) Och jag hade en match innan så jag hann inte fixa mitt hår hos Claras kusin som jag egentligen skulle, det är därför mitt hår ser så trist och vanligt ut :P   

Sover här inatt och imorgon ska jag kanske träffa Linda! Skriver mer imorn! Kram på er!

Hallå :)

Kom nyss hem från en fotbollsmatch, som slutade med 0-0. Igår var jag på nått ställe där man gjorde korgar, haha fattade inte riktigt vad allt gick ut på menmen man skulle göra sin egen iaf, sen åkte vi till nån glassfabrik. På kvällen hämtade Cassie upp mig och så gick vi på football-matchen mot Indian Hill, de förlorade dock :P Sen blev det Skyline osvosv.. :)

Nu ska jag strax iväg till Clara och så blir det Homecoming dance ikväll! Ska bli så kul :D Sover där så är tillbaka på söndag, skriver mer då!! :) Puss o kram!


Sjuuker

Sjuk idag och igår så har varit hemma. Ligger och käkar frukost, blåbärsbagel! Säkert jätte nyttigt ;) Ikväll ska jag ha möte med AFS på Starbucks, det är det enda som händer idag tror jag. Sen imorgon är vi lediga från skolan så vi ska till nån glassfabrik och sen till nått Amish ställe som gör korgar , haha jag förstår verkligen ingenting men det blir säkert skoj :)

Vi hörs senare!



Bilder :)

Halsbandet jag fick av Cassie, Ellie, Alex, Annalies och Danny :)



Tavla som mamma, pappa och Stina skickade till mig :D



Och så skickade de det här, aldrig har jag älskat svenskt godis så mycket, haha :D



Lite bilder på mitt rum efter vi målat om ( med en färg som också var alldeles för rosa, men men) och köpt lite grejer på IKEA!



Uggsen :)



Min klänning jag ska ha på lördag, ska bli så kul :) Och till det ska jag ha klackarna som jag fick av Mormor, de svarta från scorett för er som sett dem :)



Jätteful bild på mig hos Clara som jag bjuder på ;)



Våran svenska mat, såsen var dock lite annorlunda.


Hej allihop :)

Kom nyss hem från träningen, Sarah, en av tränarna, var snäll och körde hem mig. Träningen idag var jättejobbig, hur mycket springande som helst i denna galna värmen. Fast värdet är uuuunderbart, de flesta dagarna känns det varmare än Sveriges högsommar och du kan gå ute i shorts och linne till riktigt sent på kvällen utan att frysa, det är så skönt! :) Annars har det inte varit så mycket annat idag förutom skola, och så blir det väl middagsdags här snart.

Haha bara för att jag precis sa att vädret är underbart så tittade jag ut och märkte att det spöregna. Vissa nätter här kan det bli värsta stormarna och blixtra o ha sig, och jag har så mycket fönster i mitt rum och har alltid uppe persiennerna så jag ligger alltid o tittar på allt. Eftersom utsikten är så grym vill jag ju se den :)

Igår köpte jag min homecoming klänning (eller den jag ska ha till Claras homecoming, eftersom jag förmodligen ska klä ut mig till superhjälte på våran), Uggs och ett linne. Affärerna har öppet så länge så jag har alltid tid efter träningen, middagen och allting att åka in. Dagarna är så mycket längre här.

Nu kom Abbey in och sa att det var mat! KRAM :)


Min helg!

Varit dålig på att uppdatera den här helgen men jag har inte varit hemma så mycket. Igår, lördags, gick jag med min värdfamilj och åt lunch på Maggianos (stavning?) som är en jättefin restaurang som man tar in nått bufféliknade, hur gott som helst, italiensk mat. Sen åkte jag till Clara i Fairfield och vi lagade svensk mat (köttbullar, mos, lingonsylt osv, svensk päroncider), pratade svenska och tog det lugnt! Usch vad vi saknar Sverige kom vi fram till, USA är grymt men man saknar ändå allt man är van vid och sitt liv där hemma. Sen idag åkte vi till Kenwood mall och shoppade lite,  jag hittade inte så mykcet dock! Och efter det åt jag middag med Claras värdfamilj på The Cheesecake Factory, nu blir det US.Gorvernment plugg, KUL! Kram på er!

Mamma länkade till det här klippet om min skola, om ni vill kika :)http://www.youtube.com/watch?v=k5S6VyBXLNQ&feature=geosearch 


Bilder!

Mt. Adams!


Kentucky!


Linda :)


Argonne och Linda


Hayden och jag


Aiden!

Birthday!

Tack för alla gratulationer på bloggen, sms, samtal, facebook osv :) Jag är visst inte helt glömd!

Känns inte som att jag fyllt 18, eftersom det inte är någon speciell ålder här, men firad blev jag iallafall! Vaknade på morgonen, halvt deprimerad eftersom ingen mamma, ingen pappa, och ingen stina kom in och sjöng för mig. Men sen ringde de allt och det fick mig på bättre humör :) Öppnade presenterna jag fick av dem oså, boken Genom dina ögon och en jättefin tavla på dem! Tack så himla mycket! den sitter redan uppe på väggen :) Sen fick jag en Starbucksmugg och ett presentkort på köpcentrat här, vilken butik man vill, hudkräm och så hade Daniel köpt present till mig vilket var dagens första chock! Grejer från en butik typ som Body Shop med läppglans, parfym, hudkräm och duschkräm. Sen på fotografin så sitter jag och grejar med lite bilder och helt plötsligt börjar alla i fotografiklassen sjunga för mig och så hade Taylor gjort en tårta som såg ut som en kamera, Aiden kom och gav mig massa presenter, godis, nagellack och massa skämtgrejer och ett kort där hon skrivit ett långt brev om hur roligt hon tyckte det var att jag var här, och dagens förmodligen största chock var när min bildlärare kom och gav mig en present! En dagbok typ, lite godis :P

Sen var det lunch och jag åkte som vanligt med i Cassies bil.. och då hade Cassie, Ellie, Annalies, Alex och Danny bakat kakor åt mig och köpt ett halsband! På kvällen hämtade Linda, min värdfaster, upp mig och jag hjälpte henne med hästarna och sen åkte vi till Mt. Adams som är ett jättegammalt mysigt område nära Cincinnati downtown. Påminde mig om nån stad i Kroatien eller Italien, enda stället här jag sett där de bevarat gamla byggnader. Vi gick på en jättemysig thairestaurang och jag åt faktiskt sushi till förrätt, bättre än förra gången iaf :P Sen gick vi en promenad så man såg ner över hela Cincinnati, floden, och Kentucky. Sen gick vi in på nån liten bar/café/? och satte oss där en stund. Linda är en av de mest intressanta (om det nu beskriver henne rätt) människorna jag träffat. Hon har varit överallt, vet allt känns det som och är världens djurvän. Hon tar hand om skadade djur osv och vi har så himla mycket att prata om. Hon har brevvänner i hela världen som hon åker och besöker, sen har hon varit gift med en brazilianare, hon har så mycket historier att berätta och det är så roligt att lyssna på henne!


Undrar om alla födelsedagar är så här i USA eller om de bara ville att jag skulle trivas, eftersom jag tidigare sagt att jag inte ville fylla år här :P Haha, kul var det iaf!

Imorgon ska jag först ut på lunch med familjen sen ska jag åka hem till Clara och sova där! :) Vi är ensamma hemma ett tag så då ska vi äta svensk mat! höhö! Nästa helg ska jag på homecoming till Claras skola, Fairfield, hon bjöd med mig dit :) Ska bli jättekul!! Det är en mycket större skola än Madeira så deras homecoming kommer säkert vara mycket roligare! Så hon ska hjälpa mig leta klänning på söndag :P

Usch vad jag har babblat nu, snart kommer lite bilder :)


18!

Idag/imorn fyller jag 18! Skulle helst fira den dagen med min underbara familj och mina underbara vänner hemma, men nu är jag här så får göra det bästa av det. Linda hämtar upp mig halv 7 så ska vi ut och äta osv. Och idag kom mitt paket från hemifrån, två paket som jag ska öppna i morgonbitti och svenskt godis!!!  Tack mamma, pappa och Stina! <3 Kan vara det bästa jag ätit på länge, fick mig att sakna Sverige ännu mer ;) Imorn på lunchen ska jag ut med allesammans så ska vi åka till nått finare ställe oså, Cassie sa åt mig att välja men jag vet ju inte så många ställen här direkt, de får helt enkelt göra det åt mig. Och på lördag ska jag ut och äta med min värdfamilj och sen ska de förmodligen köra mig till Fairfield där Clara bor och går i skolan, så ska jag sova över hos henne där! Känns så bra att ha en till svensk här, ingen förstår bättre än hon just nu hur man känner sig så det är alltid bra att prata med henne! :)

Saknar er allihopa! Lite bilder oså kommer imorn! Puss och kram!

Bilder!

Här kommer lite fler bilder från lägret! Idag har det varit träning och sedan middag med laget, Chipotle på lunchen med allihopa osv.. En bra dag! Jag väntar fortfarande på mitt paket från Sverige!

Jag och Clara!


Jag, Nadja och Nina från Tyskland


Min och tre andras födelsedagstårta, visste inte ens om att de visste att jag snart fyllde år


Allihopa skulle jag tro!


Jag, Mysnils/Niels från Tyskland, Clara och Juan från Colombia


Bilder från lägret!

Här kommer ungefär en tredjedel, eller hälften, av bilderna jag kommer ladda upp från lägret, resten kommer imorn. De kommer i fel ordning, så de längst ned är från första dagen!  Nu ska jag sova, Evy snarkar redan bredvid mig. Godnatt gott folk!


Niels från Tyskland, jag och Clara kallar honom Mysnisse :)


Jag och Clara på klättringen!


När man var uppe åkte man ner  nån slags lina.


Pooolen


Jag och Hanna från Norge


Mil(stavning?) från Thailand, Jag, Nina från Tyskland och Manuschak (??) från Georgien


Nadja från Tyskland och jag


Hej allihop!

Ligger i sängen och ska strax sova, Evy är hos mig inatt, så himla söt är hon! Tänkte ladda upp alla bilder, eller så långt jag orkar ikväll, så de kommer alldeles strax. Idag hade vi träning och det var helt sjuuukt varmt som vanligt, det är så fuktigt i luften så man svettas bara man är ute. Men jag ska inte klaga, i Sverige klagar jag på att det är för kallt så... det här är underbart, bara jobbigt när man tränar.

Idag på lunchen åkte jag, Ellie, Cassie, Alex och Annalie hem till Dannys hus. Helt sjukt stort, jag gick runt och tittade helt fascinerad och de andra tyckte nog att jag betedde mig rätt konstigt. På AFS lägret när vi pratade om skolorna kom jag fram till att jag är nog den enda som har seniorlunch och får lämna området, de andra skolorna har inte det, och det får dagen att gå så mycket fortare (lektionerna är så sega här) så jag ska vara glad att jag går på Madeira. Jag fixade så att jag numera har Engelska med Juniors men det innebar också att jag var tvungen att flytta på Video. prod. som jag skulle ha nästa termin eftersom engelskan är second bell nu istället.. så nu ska jag tydligen ha Weight Training nästa termin, får se hur det är :P

På AFS-lägret var vi 36 stundenter från hela världen och det är så roligt att möta folk från olika kulturer. Vi hade lite olika möten, gav varandra tips eftersom nästan alla verkade ha något problem med antingen familjen eller skolan, simmade i poolen och gjorde wall climbing, skithögt upp!

På Halloween är brukar tydligen de tjejerna jag umgås med klä ut sig till något speciellt varje år, och sen gå på nån fest osv.. Iår ska de vara Spice Girls och de har bestämt bara sådär att jag ska vara "Baby".. Det känns så himla bra att jag redan har ett "gäng" att umgås med så jag slipper gå runt ensam. Och i Oktober nu är det Homecoming och årets tema är Superheroes, sååå.. Förslag på vad jag ska vara? Någon? :)


Hallo!

Sitter po fotografin och som vanligt har man inget att gora, snart ska jag go till Ms Homer som studievagledare har och andra lite i mitt schema. AFS tycker inte att jag ska ha engelska 9, de vill ha mig en en hogre klass osv.. so ska se om det gar att fixa. Lagret var faktiskt jatteroligt och senare idag, efter min traning, kommer massa bilder! Po torsdag ar min fodelsedag ockso, kanns so konstigt att fira 18 so langt borta och det ar ju verkligen ingen viktig alder har. Jag vill va hemma po min fodelsedag! :P Igor firade jag en manad i USA, sjuukt vad tiden gor fort! Mamma beratta for mig att de skickat nott till mig i veckan och att de skickade med svenskt godis!! ooom jag langtar, jag gillar verkligen inte godiset har, allt ar lager po lager po lager, extra allt och peanutbutter. Uuh. Hors senare! KRAM!

Hallo!

Sitter po fotografin och som vanligt har man inget att gora, snart ska jag go till Ms Homer som studievagledare har och andra lite i mitt schema. AFS tycker inte att jag ska ha engelska 9, de vill ha mig en en hogre klass osv.. so ska se om det gar att fixa. Lagret var faktiskt jatteroligt och senare idag, efter min traning, kommer massa bilder! Po torsdag ar min fodelsedag ockso, kanns so konstigt att fira 18 so langt borta och det ar ju verkligen ingen viktig alder har. Jag vill va hemma po min fodelsedag! :P Igor firade jag en manad i USA, sjuukt vad tiden gor fort! Mamma beratta for mig att de skickat nott till mig i veckan och att de skickade med svenskt godis!! ooom jag langtar, jag gillar verkligen inte godiset har, allt ar lager po lager po lager, extra allt och peanutbutter. Uuh. Hors senare! KRAM!

Madeira Varsity Soccer


Vinst igen!!

Igor spelade vi match igen, vann med 1-0 JV och 3-0 Varsity. Sitter po engelskan just nu so darfor bokstaverna fattas igen :P I eftermiddag ska non tjej fron AFS hamta upp mig so ska vi oka till Camp nonting for vi ska ha ett lager/konferens hela helgen med alla AFSare. So i helgen blir det inga inlagg men efter det ska jag ladda upp massa bilder, det ser so trokigt ut har! For ovrigt so fick jag hogsta betyg po mitt tal, ett A! Om ni ville veta, haha :) Efter bara en manad har so fragar vissa, senast igar, varfor jag inte har nan accent, eller iallafall en valdigt svag. De sager att jag pratar som man gor "downsouth", och de tror inte ens att vi har ett eget sprak. Man kommer in i spraket valdigt latt och jag tanker iprincip hela tiden po engelska nu. Vi hors sakert senare, annars po Sondag :) Kramar!

Indian Hill!

Spelade match idag och vi vann med 1-0 mot Indian Hill. De flesta i laget har ganska bra tålamod med mig eftersom jag inte förstår allting ute på planen, det är annorlunda ord och de pratar mycket fortare. Men vissa tjejer fattar tydligen inte, jag säger att jag inte förstår ändå säger de bara samma sak igen fast högre, snabbare och argare, som om det skulle göra saken bättre. Blir så trött på det, de kan ju försöka spela fotboll och prata svenska så ska vi se hur bra det går. Är egentligen jättetrött nu och vill bara sova men två av mina värdsyskon, Emma och Abbey, som har rummen bredvid mitt övar på sina instrument just precis nu. Rätt svårt att somna med en flöjt i ena örat och en klarinett i andra..

Imorgon är det match igen, borta mot en skola som heter Mother of Mercy.

Godnatt!

Team dinner

Idag var det träning och middag med laget, alltså har vi match imorgon.. och på tordag faktiskt. Imorn möter vi Indian Hill som tydligen är våra största rivaler. Imorgon har jag också ett tal i engelskan, min första läxa iprincip.. och jag har engelska med folk som är tre år yngre + att jag är en utbytesstudent så Mrs. Carp säger hela tiden till mig att jag inte behöver göra läxorna eller om jag vill göra nått eget istället.

Skolan känns bara bättre och bättre, mycket tack vare Cassie som verkligen vill att jag ska trivas så hon har presenterat mig för hennes komipsar så jag är med dem hela tiden nu. Idag var vi hemma hos henne på lunchen och åt , skönt att vara senior så man får lämna området under lunchen. Annars idag har jag bara varit ute med hundarna, som blir bätttre och bättre på att gå i koppel och skäller mindre och mindre inomhos. Veeeem hade rätt?!?! Förstår inte varför ingen annan kan gå ut med dem ibland, jag är den enda som går i nån sport och jag har träning varje dag men jag går ut med dem ändå. Ingen av de andra barnen gör något just nu, Daniel jobbar men bortsett från han, så man tycker de kunde engagera sig lite också.. inte för att jag har något emot att gå ut men man tycker att de borde vilja hjälpa till.

Nu ska jag till Cord Camera och köpa nån grej som jag tydligen MÅSTE ha till fotografin och sen till Dick's och köpa tofflor, haha! Jag älskar verkligen affärerna här, forever21, american eagle, abercrombie & fitch, hollister, och nu öppnar även HM! Affärerna har skitsnygga kläder ändå går alla klädda som muppar jämt och ständigt, förstår inte :P

Kram på er!

Art & photography

Sitter just nu po mina favoritlektioner, eller bilden ar slut men strax borjar fotografin. De ar utan tvekan mina favoriter har, alskar klassrummet och allting! Och lararen ar jattebra, annars ar de flesta larare lite konstiga har. Idag ska tydligen Obama holla ett tal om skolan eller nonting och de flesta skolorna har avsatter tid under lektionerna for att se talet live. Men icke Madeira, de flesta har ar republikaner och skolan, foraldrarna, ledningen whatever valjer att inte visa de for oss, censurera eller vad man ska saga. So himla fel! Det ar ju USAs president vare sig vi ser det eller inte och det kommer ju poverka oss.

Heej

Sitter i skolan po studyhall nu, trist. En tjej fron skoltidningen intervjuade mig nyss och tog bilder och sont, for se hur det blir! Det ar verkligen jobbigt att sitta vid datorerna har for alla sitter so nara varandra och nu ar det en jobbig kille som sitter och tittar po min skarm hela tiden och laser det jag skriver, som om han fattar. Aaasstorande, jag kan inte sitta har mer! Hors senare! Puss och kram

Girls!

Jag saknar er så galet mycket efter bara en månad, kan inte ens föreställa mig hur det kommer kännas om några till. Inga kan nånsin mätas med er, vart jag än befinner mig. Hoppas ni inser hur viktiga ni är för mig!


Bilder!

Sue and Don, mina värdföräldrar


Sue, Barb (mormorn), Dan (morfarn) och Laura


Mina värdsyskon Katie, Emma och Abbey



Downtown Cincinnati

Christian, jag och Alex. De är från Danmark!

Kings Island

Varit dålig på att uppdatera denna helgen men jag har varit på Kings Island morgon till kväll både lördag och söndag! Allt är större i USA, även nöjesparkerna. Säkert 15 olika bergochdalbanor, och så åkte jag en sån där sak där man sitter i en bur två pers och de skjuter upp en i typ gummisnoddar, as kul! Har ätit såå mycket den här helgen. Sue jobbade på KI som 16åring så det var en helg där alla som har jobbat där fick bjuda in vilka de vilka så fick vi VIP-biljetter, så fick man åka Diamondback, gigantisk rollercoaster, efter stängning och så sitta uppe i nån VIP-våning och titta på fyrverkerierna. Och där fanns det massor att äta, jordgubbar och en chokladfontän.. jag är proppmätt! Imorn blir det IKEA(!!).. det är värsta stora grejen för dem här, de kommer folk från låångtifrån och så har de en IKEA-weekend. Sue tycker vi ska köpa grejer till mitt rum och sen blir det shopping! Det är LaborDay-weekend så vi är lediga imorn!Strax kommer lite bilder från AFS-picknicken och lite från idag och igår! Puss och Kram!

Tonight!

Ikväll blir det att åka in till Cincinnati downtown och gå på nån show, middag osv.. :) Kensie är sjuk så blir inget med det! Och imorn åker jag med till Kings Island istället för match, höhö.

Vad allt kan kännas annorlunda om man bara tänker positivare, kanske borde göra det oftare. Inte min starka sida ;)So long!

...

.. måste bara säga vad jag spenderade pengar på idag.. en ryggsäck?! För det är det alla har till skolan, träning osv, trodde aldrig jag skulle bära ryggsäck till skolan igen, menmen. Inte heller trodde jag jag skulle köpa vida jeans men det kommer jag nog göra, alla har det här så. Jag kommer vara så ful när jag kommer hem, haha! Annars äääälskar jag stilen folk har i skolan! Och lite senare när det kommit igång bättre går tydigen de flesta i pjyamasar?! Sett några nu men typ alla gör det då, chill skola!

Och eftersom jag är senior innebär det att jag får gå på senior lunch, vilket är en halvtimma längre än vanligt och du får lämna området.. så jag har börjat gå ut med cassie och ellie, och några gånger med några killar i footballllaget. Chipotle är tydligen ALLAS favorit, mexikansk mat och det är egentligen inget speciellt men de tycker tydligen det. Sen igår var vi på Skyline, som är en Cincinnatisk grej, typ korv med bröd och chili på allt och MÄÄÄNGDER av ost, hur mycket som helst verkligen!! Gillade det verkligen inte! Ursch! Det är dit alla går efter varje football game och träffar folk från indian hill high school osv!

Goodnight everyone!


I'm back!

Internet funkar igen! Så nu blir det mer bilder och grejer, kommer imorn för jag är alldeles för trött för det nu, haha :P Imorn är det träning sen ska jag till Kensie och sova där tror jag, lördag nått med laget och sen match och på söndag blir det Kings Island ... nämnde jag att jag inom närmaste månaden ska hoppa bungygump och göra ett skydiving? ;) Wohoo!

Just de ja, idag berättade jag äntligen för Sue vad jag tyckte om att hundarna aldrig fick vara ute, var så trött på att de behandlade dem som innekatter. De brukade skylla på att hundarna inte lät dem tvätta deras tassar?! Det är vi som bestämmer över hundarna, inte dem över oss! Idag sa hon att de inte hade tid, varför skaffa hundar då? ... sa jag inte, men jag hade lust. Erbjöd mig att gå ut med dem själv och det fick jag, så nu har jag vart ute med dem! Ska göra det varje dag och bevisa att det kan bli hundar av dessa mesar också..

Imorn blir det bilder osv :)
Så här ser våra skolbussar ut som vi åker till alla matcher i föressten, puss och kram!


School!

Sitter just nu i skolan och har studyhall, for nog egentligen inte logga in po sont har.. men sager de nott ar det bara att spela dum och saga att jag inte fattar vad de menar, det har funkat innan! Idag var traningen installd so vet inte vad som hander efter skolan.. oker nog ut med cassie och ellie till noodles po lunch iaf. Det ar massa colleges omkring som stangt pga svininfluensan och de sager att indian hill kommer stanga ner for ett tag nu ockso och om non blir smittad har so hander det samma sak, om man so bara hostar po lektionen so riskerar man att skickas hem. Vet inte om allt stammar men folk har ju blivit utskickade har iaf :p Tror att don fixat internet nu, efter att tjatat hela veckan, for se om det stammer nar jag kommer hem sen! Ha det bra solange :)

Heej!

Hej! Anledningen till att jag varit so dolig po att uppdatera ar att internet ligger nere, eller det trolosa so det funkar inte po min dator. Och jag undrar nar och de har tankt att fixa det..

Igor traffade jag min hostaunt Linda, hon har tvo gigantiska hastar so jag hjalpte henne med dem och sen okte vi till mariemont och ot middag, so himla mysigt var det dar, mycket aldre och finare an vad det ar i madeira. Jag ser mariemont fron mitt fonster och jag skulle kunna go det, men emellan ligger Madisonville och dar ar tydligen inte stalle man vill go ensam po. Massa droger och brott och skit. Det ar tydligen lite so det ar inne i downtown Cincinnati. For forr bodde mer folk dar sen flyttade folk ut till villorna i fororten och kvar blev de som inte hade rad att flytta, och de brakade alltid med polisen. Och sen dag so misshandlade polisen en pojke som, visade sig det efter, varken hade brakat, hade vapen eller nonting. Och do blev det typ varldens krig i downtown, de satte eld po saker, och slog sonder alla affarer osv.. och efter det ar Cincinnati tydligen aldrig hamtat sig, darfor ska man inte go dar ensam po natterna, iallafall inte i omrodet Over the rine eller nott, for det ar alltid massa ran, voldtakter och drive by shooting.

Jag har lite bilder jag ska lagga upp ockso men jag vill inte ladda upp dem po deras dator, vantar o ser om de kan ta och fixa det snart. borjar bli lite irriterad! Vi hors :) pussochkram


RSS 2.0