Förberedelselägret i Stockholm

Lägret var jätte roligt och jag lärde känna många nya underbara människor! Sånt är alltid kul! Tråkigt att bara träffa samma gamla folk hela tiden. Fick reda på massor mer om hur det är att vara utbytesstudent, om värdlandet osv. :) Blev otroligt nog ännu mer taggad efter lägret än vad jag varit innan, något jag trodde var nästintill omöljigt. Så sjukt pepp är jag nu, längtar så ooootroligt mycket. Inte alls långt kvar!

Åker förövrigt till Bulgarien iövermorgon, ska bli härligt med sol och bad! För det får vi ju inte här hemma nu eller så.. men havet slår allt vänern ändå.

Vi hörs!

Prep. camp

Onsdag nästa vecka flyger jag och mor till Sthlm för att förstbesöka amerkanska ambassaden (måste fixa visum) och sedan åker jag ut till Bosön för ett preperation camp. Träffa de andra u-studenterna, få reda på mer om värdlandet osv. Det känns verkligen som att det är nära nu, 67 dagar till avresa för att vara exakt! haha! Längtar tills jag får min placering, i och för sig tror ja vad som helst blir bra. Kommer få världens upplevelse vart jag än hamnar men det skulle bara vara roligt att veta vart, så man kan börja planera packning osv :)

Vi hörs!

RSS 2.0