Ultimate

Klockan är halv 7 på morgonen och jag kom nyss hem.. blir till att sova hela dagen. Hade iallafall en jättekul kväll/natt med fem stycken ultimate frisbee matcher. Jag trodde ju att man skulle spela i skollag men de delade upp allihopa i 9 lag istället. Nu ska jag sova, slumrade till ett antal gånger i bilen när Wesley körde mig hem.

God förmiddag på er!

Mariemont

Imorgon ska jag gå på Mariemont en dag istället för Clark, precis som jag gjorde med Walnut för ett tag sedan. Någon på den skolan tar emot dig över en natt och sen så följer du den personen i skolan. Jag ska vara hos någon kille som heter Luke, blir upphämtat om en cirkus en timme!

Jag har förövrigt bestämt mig för att spela fotboll nu i vår. Skolorna här har bara riktiga skollag på hösten, då jag spelade med i Madeiras, så det här blir mer som en blandning mellan klubb och skola, mer på skoj. Jag ska spela för ett annat distrikt än Clark, det blir Walnut istället. Jag vet redan att några stycken från Clark ska spela där. En annan grej som jag och Paula, utbytesstudent från Tyskland, så börja med är Ultimate Frisbee, haha! Skolan har ett lag som tränar en/två gånger i veckan och lite matcher ibland. Jag tyckte det var ganska skönt när både fotbollen och simningen var över, men det blir faktiskt lite tråkigt utan någon sport. I High School här känns som att antingen jobbar man eller går i någon sport. (sen finns det ju alla dessa klubbar också, men känner mig inte för taggad att gå med i nån cartoon-club och liknande).

Perfect north!

Skiing

Hej på er!

Jag har haft en rolig och härlig dag i backen i perfect north, Indiana, slänger upp lite bilder imorn. Imorgon är det dags för skola och ... jag ser fram emot det (!!!) Vad har hänt ? Bra känns det iallafall.

Godnatt :)

Tjolahopp

Det blir nog en permanent flytt till USA för mig.



Ne, men jag hade trevligt på dejten iallafall. Imorgon blir det skidåkning med massa afsare, godnatt!

Föressten ..

.. varför gjorde jag de där bruna slingorna egentligen ? är ju inte ens fint.. Kan knappt vänta till sommaren med värme, solblekt hår och bränna!  På tal om ingenting sådär. Nu ska jag sova, goodnight!

Pics

Rob, Ryan and Eric

Me, Kristin, Rob and Mackenzie

Rob, Lotta, Katy and Jay

Girls! Cassie, me, Ellie, Katy and Alex

Ellie, Cassie and me. Jag ser helt lost ut!

Jag och världens bästa Cassie!

Vad händer ? Katy and I



Night! :)

Hallå!

God kväll, eller godmorgon :)
Dagen idag har varit bättre än vanligt, jag är förvånad över hur bra jag trivts i skolan de senaste veckorna. Jag tycker inte alls att det är lika segt som innan, allt bara flyter på nu utan att jag riktigt funderar över det. Engelska- och körlektionerna är faktiskt riktigt roliga.

Imorgon är det fredag och jag har faktiskt inga planer, eller jag hade men de gick i stöpet. Tanken var att jag skulle på middag med några kompisar från skolan men det blir inte av, och Clara kunde inte heller komma hit. Så jag får se vad som händer helt enkelt. Lördagen ska vi gå och se bio, Avatar blir det nog. Det verkar inte riktigt som min typ av film men jag har ju hört så mycket bra om den att jag får ge den en chans.

Nu ska jag sätta mig och ladda upp lite bilder som lovat! Kommentera nu annars blir jag sur...
tjing på er!

Snowdays

För er som inte visste det så har det varit snökaos på hela östkusten och det känns som att skolan har varit inställd massor. Idag och det är en ganska stor risk (eller chans?) att den blir det imorgon också. Så idag blev det ytterligare en härlig sovmorgon. När det snöar så här så får man knappt gå utanför huset känns det som, ALLA lokala tvkanaler pratar bara om "stormen" och det hemska vädret. Diana hämtade upp mig från Cassie i måndags och sträckan som vanligtvis bara tar 20 min tog säkert 1 timme. Alla bilar körde väl i 20 km/h på motorvägen och sladdade runt och hade sig. Själva gjorde vi nästan en 360 och började glida under en stor lastbil som i sin tur hade kört på en annan bil bakifrån. Vinterdäck kanske vore en idé?

Annars idag har jag bara kört en timme på löpbandet, kollat tv osv. Söndagen spenderades ju som sagt i Madeira för att fira Cassie, Leah och två till som jag nu inte minns namnen på. Leah hade fest hemma hos sig och det va jättekul verkligen, älskar verkligen att umgås med alla dem! Så himla härliga människor. Jag ska ladda upp lite bilder ifrån kvällen imorgon tänkte jag. Skulle ha gjort det igår men blogg.se krånglade och nu är jag alldeles för trött.

Föressten, jag har en date på lördag. Så jag gjorde visst inte bort mig totalt, haha!

Brunch

Nu blir det att kila över till Linda Hill på AFS-brunch. Det kommer nog egentligen bara vara de AFSare som bor runt om här men det blir säkert kul. Det var hos henne som jag sov första natten i USA för nästan exakt ett halvårsen.

Haha, nämnde ju att jag inte pratat med han som jag nämnde i förra inlägget förrän igår. Kom nyss att tänka på att han kommer ju aldrig vilja prata med mig igen, inte efter så efterbliven jag verkade. Han bara "You're Lotta right?" Och så svarar jag så väldigt charmigt "Yes, yepp, yeeeeuppp, ehe...mm.. yeah". Bra där. På tal om ingenting alltså.. tänker nog aldrig höra av mig igen, så pappsen kan vara lugn.

Happy Valentine's Day föressten!

Saturday

Hallå, klockan är halv 2 på natten men jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag går till sängs. Dagen spenderades först på Kenwood med Joss, Juan och Dario. Fick ju självklart gå runt för mig själv eftersom ingen annan ville gå in på Forever21 etc.. fick iallafall köpt ett par jeans, en tröja och lite trosor på Victorias secret. Tvingade dock med mig Joss in där, haha inte så populärt. Stod mest och tittade ner i golvet och såg ut som att han skämdes, tråkmåns.

Efter det åkte vi till ett Lasertag ställe, typ som paintball fast man springer runt med och skjuter med laser istället. Ilbey kom dit också! Vi roade oss egentligen mest med att gå runt och mobba barnen typ, skitstörande så vi kunde ju inte låta bli. Där råkade vi också träffa på massa folk från Clark, bland annat Marvin (utbytesstudent från Tyskland) och min stora kärlek! haha, jag har kanske inte berättat om honom? Han gick i min simning, jag är besatt. hehe.. så söt! Hade dock inte ens pratat förrän nu, han tycker säkert bara att jag har varit creepy som suttit och tittat på honom, han är väl typ 16 år också. Nu har jag iallafall hans nummer, ...
haha okej, jag är övertrött. Godnatt på er allihopa! ta inte det här inlägget för seriöst.

Therese :D

Den 12-14 Mars ska jag vara i Chicago hos Therese!! Wihooo :D Diana och Kenny ska upp för St. Patricks Day eller något/romantisk weekend så de ska släppa av mig hos Therese!! Can't wait!


Mono

Besökte doktorn idag och det visade sig att jag har körtelfeber, skoj! Men förhoppningsvis är väl det värsta över, är bara så himla trött hela tiden. Det var förövrigt "Snow day" idag, snöat rätt mycket faktiskt och självklart blir skolan inställd. Föräldrarna kan ju stämma skolan om det skulle hända något med skolbussen ;)

Nu blir det att ta det så lugnt jag bara kan, kram på er!

HOMECOMING AND SUPERBOWL

I lördags åkte jag hem till Cassie vid 7 tiden för att göra oss iordning för homecoming! Jag trodde att man skulle klä sig i neon men ändå försöka vara fin, den uppfattningen ändrades när jag fick syn på Eric! Efter vi gjort oss iordning åkte vi hem till Kristen Wolcott, spelade fotboll med henne i höstas, och träffade på massa annat folk. Tanken var att vi skulle hem till en annan tjej efter det men vi fick lite problem. Det var jag, Cassie, Eric, Mackenzie och Ellie i Cassies bil som inte är världens bästa om man säger så. Självklart hade det snöat samma dag. Vi körde ner på någon parkering och kom inte upp igen utan körde fast i snön, så fyra tjejer i högklackat fick springa ut och knuffa upp bilen uppför världens minsta kulle. Och när vi var klara med det var det redan dags att åka iväg till dansen.

Dansen var.. ja vad ska man säga. Amerikansk. De dansar verkligen annorlunda än oss och det tog mig lite tid att vänja mig. Men det var skitkul! Stod mest och dansade med Katy, Ellie och Cassie hela kvällen! Efter det drog vi vidare till Skyline (som alltid i Madeira), åt och satt där och pratade en stund. Sen åkte jag, Alex, Eric med Cassie hem där vi stöp i säng.

På söndagen var det ju Superbowl. Nästan blivit som en högtidsdag i klass med Thanksgiving och Julafton här, haha. Jag, Kenny och Diana var bjudna till någon bar dit vi åkte vid 7 tiden. Indianapolis Colts och New Orleans Saints spelade, Kenny höll på Saints så fick ju haka på honom. Bryr mig egentligen inte alls. De vann iallafall så det blev en glad Kenny här igår kväll. Jag har nog aldrig sett honom på så bra humör den kvällen, kan ju varit för att han hade ett kort på 10 gratis öl och han betat sig igenom halva men ändå.. Han satt och öste ideér över mig som vi skulle göra när pappa, mamma och Stina kommer hit. Så pappa, nu har han bestämt att han ska dra med er på en Cincinnati Reds match, baseball.

Idag är jag leeeedig! Och det blir förmodligen samma imorgon då det ska snöa, haha!
Här kommer lite bilder från dansen, eller ja, innan mest.


Ellie och Cassie inne på dansen.

Ellie, me and Alex. Ellie and Cassie. Eric and Cassie! Katy and I. Katy was the one who offered me to live with her! So nice!
Ellie, Lotta and Katy! Katy, Kristen, me, Ellie and Eric Lotta and Eric Cassie and Katy Eric, Logan and Reid. Reid was nominated as one of the homecoming kings, he lost though :( Kristen, Alex and Katy All the girls!Katy, Kristen and Rob

Tjoflöjt!


HOMESICK

Väntade uppe till kvart i ett inatt för att sjunga för Stina. Kändes så fel att inte vara där och på första gången på länge kände jag hemlängtan. Eller man längtar ju alltid hem lite men inte så det blir sådär jobbigt. Jag gick iallafall till skolan idag och kände att det inte alls var särskilt bra då jag mådde dåligt hela dagen. Men efter skolan hämtade Cassie och Dana upp mig för jag var tvungen att hitta en klänning till Madeiras winter homecoming på lördag (tvungen? tänker pappsen nu haha). Temat var ju som sagt neon men det var svårt att hitta något fint som har sådana färger. Men det blev en lila, starkt lite lysande lila, jag och Cassie bestämde oss för att kalla det neon iallafall. Jag hittade den på HM - kul, jag åker till USA och bor nära ett megaköpcenter men väljer att handla på HM.

Nu sitter jag, Diana, Kenny och vovvarna i TV-rummet och myser framför någon skitgammal rysk film, älskar Kennys filmsmak! Men nu ska jag titta iallafall.

Godnatt USA och Godmorgon Sverige :)

GRATTISGRATTISGRATTIS

Grattis på 16-årsdagen, bästaste lillasyster! :) <3



USA:S BÄSTA TJEJER

Jag är nog världens mest lyckligt lottade människa. Jag har de bästa vännerna i Sverige och nu även i USA.
Vet inte om jag har visat några bilder på mina vänner på Madeira än, här är det iallafall! Utklädda till Spice Girls, så det klär sig alltså inte alltid såhär ;) På Lördag är det winter homecoming på Madeira och jag ska självklart dit, temat är neon så på tordag blir det klänningsletande med Cassie på Kenwood! ( om jag är frisk vill säga, men det hoppas vi allt på)


Från vänster: Ellie, Annalise, Alex, Cassie och Karli :D Underbara !

Magsjuk

Hej allihop!
Dåligt med uppdatering men jag har mått jättedåligt. Blivit magsjuk förmodligen, tänker inte gå in på några detaljer men det har inte varit vackert om man säger så. I lördags var det ju midyear-conference med AFS, pratade egentligen mest om problem som folk hade. Clara hade besök från en svensk kompis, Cicci, som är utbytesstudent med Rotary i Illinois. Så efter vi var klara med AFS-grejen så åkte jag, Clara och Cicci till Kenwood där vi stosade runt i några timmar. Skulle egentligen sova över med alla AFSare men fick ingen skjuts dit så jag stannade hos Clara.

På söndagsförmiddagen begav vi oss till en synagoga (Claras familj är judisk) där det var någon årlig chicken noodle soup tävling. Massa olika restaurangen och privatpersoner som tävlade i att ha den bästa soppan, haha! Rätt kul faktiskt. Väldigt mycket folk som kom dit för en sån grej. Anledningen till att vi var där var för att Claras värdpappa var med och tävlade.

På tal om ingenting så har jag faktiskt fått tag på en promdate :D wiho!


RSS 2.0