Happy Halloween!

Om nagra timmar kommer Clara och hennes vardsyster Maggie och hamtar upp mig. Ska pa halloweeeenfest pa UC! Diana ar helt besatt av Halloween sa jag kopte ingen egen drakt, kandes ratt onodigt nar hon hade ca 50. Jag ska iallafall vara german beergirl, haha! Det kommer sakert upp bilder senare, kameran aker med sa!

Igar tog jag det bara lugnt med Joss, Juan och Dario. Akte hem till Juan och sa kom nagra tjejer pa hans skola dit. Sa himla tontiga, amerikanska tjejer festar annorlunda om man sager sa.. vi satt bara och kika pa film och helt plotsligt drog de fram en flaska vodka, svensk ocksa. De skulle inte ens nanstans efter, haha jag orkar ju inte! Efter det akte jag, Juan och Dario hem till Dario igen. Hans hus ser ut som ett litet minislott, jattefint verkligen! Hans vardpappa ar manager for David Matthews band, ballt ju!

Hors imorn! puss o kram!


Tjolahopp!

Min vardmorfar kom precis hit med massa hemgjort halloweengodis!!, inte bra inte bra men o sa gott! De har ett foretag dar de gor tartor och ibland godis som de saljer till brollop, fodelsedagar m.m. Sa han kommer alltid hit med allt "misslyckat", jag klagar inte! men efter detta far jag pallra mig upp pa gymmet en stund!

Har sa himla mycket roligt framfor mig just nu!!! Skriver inget har forran jag vet lite mer detaljer, men jag har ett sa sjukt roligt ar framfor mig! :D Alskar det har, taaaaaack mamma och pappa!!!!!!

Langtar tills jag far min dator ocksa sa jag kan borja ladda upp bilder och skriva normala inlagg, haha! Skolan kanns lite battre, eller ja, det funkar. Jag valde att ha Choir och Stomp som amnen och jag trodde att jag bara skulle sjunga lite pa lektionerna men nu ar jag tydligen med i koren! Jahopp dar ser man. Kul ar det iallafall, lararen ar underbar! Stomp ar verkligen jattemysko, man sitter och trummar pa soptunnor, plasthinkar osv.

Nu ska jag ta tag i tvatten. Har aldrig tvattat sjalv forut men har gor jag det, jag lovar att jag snart kommer gora natt riktigt misstag och forstora alla mina klader. Ar lika radd varje gang jag tar ut kladerna ur tvattmaskinen!

Diana!

Jag och min underbara vardmamma!


I love college

Tisdag redan, ursch vad tiden gar fort. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, saknar ju alla dar hemma sa sa satt ar det bra att det gar fort. Men samtidigt sa trivs jag jattebra har nu! Forutom i skolan da.. den ar val okej. Vi tittar pa lite andra alternativ men det ar svart att hitta nagot forutom katolska flickskolor, haha.

I Lordags var jag pa min forsta college fest, haha! Forst var vi dock hos Barb och hade middag och pumpkin carving party med massa AFSare. Sedan akte jag, Clara, Nadia, Joss, Juan och JD till Hookah bar. Senare pa kvallen foljde jag, Clara och JD med Nadias vardbror hem till hans kompis. De bor pa campus sa festen var pa campuset pa UC, University of Cincinnati. Trevligttrevligt, sen drog jag o Clara hem till mig och sov dar. Pa morgonen lagade vi plattar till Diana och Kenny, som blev mycket uppskattat!

Idag har jag inga speciella planer, ska trana lite och kanske ta tag i lite tvatt.  PUSS !


Mina alsklingar


Tjofjolt!

Freeeedag! Vet inte vad som hander an, forsoker planera nagot med Clara. Min allergi har forovrigt blivit mycket varre sa fick ga hem fran skolan idag for att ga hem och ta medicin, kan vara duntacket sa Diana kopte ett nytt till mig idag. Har varsta spring i benen sa om det inte hander nagot kul ska jag sla ihjal nan timma pa lopbandet ! men natt far det allt bli. Imorgon ska jag forst ner till downtown for Finnlay market och sedan hem till Barb. (hon som jag sov hos tva natter innan jag flyttade till Diana och Kenny). Dar ar det pumpkin carving party och middag, traffa alla afsare igen antar jag :)
Ha en bra helg allihopa, det ska jag ha :D

Tuudiluu!

Hemkommen fran andra dagen pa Clark och det kanns redan battre, inte sa bra som pa Madeira an men det gar ju iallafall framat! Att jag har en sa fantastiskt bra vardfamilj gor att det kanns battre, for da har jag nagot bra att komma hem till! Diana och Kenny ar verkligen underbara, trivs sa sjukt bra har. Vet inte om jag skrev det men de "skrev" inte upp sig pa ett helt ar, forra aret nar de var vardfamilj gick de inte sa bra som de hade tankt sig och den har gangen valde de att forst bara testa hur de gar innan de bestammer nagot.  Men igar fragade Diana mig ifall jag ville stanna hela aret - Sjalvklart ville jag det!! Kunde inte ha fatt nagra battre vardforaldrar! :D

Nu blir det att slanga i sig flingorna och dra ivag pa pilates. Lovar att min blogg kommer bli mycket roligare igen nar jag far min dator sa jag kan lagga upp bilder och sant :D

Kram pa er!


Tuudiluu!

Hemkommen fran andra dagen pa Clark och det kanns redan battre, inte sa bra som pa Madeira an men det gar ju iallafall framat! Att jag har en sa fantastiskt bra vardfamilj gor att det kanns battre, for da har jag nagot bra att komma hem till! Diana och Kenny ar verkligen underbara, trivs sa sjukt bra har. Vet inte om jag skrev det men de "skrev" inte upp sig pa ett helt ar, forra aret nar de var vardfamilj gick de inte sa bra som de hade tankt sig och den har gangen valde de att forst bara testa hur de gar innan de bestammer nagot.  Men igar fragade Diana mig ifall jag ville stanna hela aret - Sjalvklart ville jag det!! Kunde inte ha fatt nagra battre vardforaldrar! :D

Nu blir det att slanga i sig flingorna och dra ivag pa pilates. Lovar att min blogg kommer bli mycket roligare igen nar jag far min dator sa jag kan lagga upp bilder och sant :D

Kram pa er!


First day!

Dagen idag var.. forvirrande. Vet inte vad jag tycker, men precis sa kande jag ju for Madeira forst med. Det var skitjobbigt i borjan innan man kande nagon och allt, sa det blir sakert battre om nagon vecka bara. Det var sjuuuukt mycket ljud hela tiden, jag har varldens huvudvark nu, haha! Det kommer nog vara tufft nagra dagar nu men det ar sant man far sta ut med, det tar man sig igenom ju! Nu ska jag ta en promenix med hundarna eller vi ska aka till hundparken sa de far springa av sig lite! De river latt hela huset om de har for mycket energi!

Kram pa er!


School!

Dags for forsta skoldagen, haha! 8.25 ska jag vara borta vid Lisas hus for hennes vardmamma ska kora oss, hon ar fran Frankrike och borjar pa Clark idag precis som jag. Senare idag blir det att aka till ett outlet mall med Diana och Judith, fron Osterrike tror jag. Diana ar liason/kontaktperson for henne :)

Nu blir det frukost, slappa ut hundarna och lite tvtittande innan det blir dags att dra! Matte och fysik, weeeeeeo har kommer jag! :D


hehe

Efter att ha legat i soffan och tittat pa tre simpsons avsnitt i rad och druckit cola fick jag ett ryck och tillbringade en timma pa lopbandet! Har ocksa lyckats tvatta iprincip alla mina klader idag! Nu ar jag redo for skola, haha!



Tisdag!

Sista sovmorgonen for imorgon borjar skolan. Lag och drog mig lange med Jake i sangen! Foredrar honom framfor dregglande general Patton.. Idag kanner jag mig battre sa ska ta tag i lite tvatt, trana och sen blir det lunch pa Finnlay market! Far se vad som hander ikvall :)


Guuullungen!


Mckalle


Tror det var mitt forsta besok pa donken har, om man bortraknar fran den gangen pa flygplatsen! Haha ratt bra jobbat nar man ar i USA!


Min helg!

Sitter just nu med Dianas laptop i knat och med en sjuk huvudvark. Vaknade upp imorse och madde piss! Skulle egentligen aka till Kentucky National Park idag med lite AFSare men fick stalla in det :(

I Fredags akte jag, Clara, Joss, Juan och Dario till Kings Island. De har nagot de kallar "Fear fest" dar nu och de betyder typ att man aker dit senare pa kvallen/natten och sa har de gjort massa haunted houses (spokhus) och gjort hela parken laskig med te.x. massa monster som springer runt overallt, haha! Kul var det iallafall!

Igar morse hamtade Linda, min vardfaster, och hennes mamma upp mig tidigt for att aka till Lexington. Forst akte vi till en breeding barn dar de hade massa race hastar som de avlade pa, skitfina var dem! Och sen akte vi till Keeneland som ar en jattestor racingbana dar de har massa kanda race! Vi hade plaster i en typ VIP-vaning eller natt med restaurang o grejer, sa sa dar nagra timmar och tittade, spelade pa hastarna och at! Jag holl mig dock ifran att spela, haha , litar inte riktigt pa mina ickeexisterande hastkunskaper! Jattetrevlig dag iallafall! Keeneland och Midway, Lexington och alltihopa var hur fint som helst :)

Downtown




Football arenan!



Andra sidan bron ar Kentucky!



Baseball arenan!


Godmorgon!

Sooovmorgon!! Snart blir det gymmet en stund och senare ikvall bio med Clara, Dario och Joss. Far se vad det blir for film :) Hoppas ni har det bra!


Jake och Patton!

Diana och Patton, 8 man gammal sa och han ar redan bra mycket storre nu! Och sa huset :)



Jake :D


Onsdag!

Dagen bestod av en laaang sovmorgon, klippning, traning, film osvosv. Dar jag klippte mig ar ett stalle for alla stundenter pa Aveda att typ ova, sa det var billigare plus att man fick rygg, nacke, och ansiktsmassage med. Det ar egentligen som ett spa! Jatte bra var det :) Imorgon blir det basket(!!)traning och snart ar det helg, och hela den ar fullplanerad! Middagen vantar! Hooj! :)

Helt slut!

Just kort slut pa mig i gymmet har, alskar att de har sant i huset!! :) Imorgon ska jag sova laaange och sen ska jag och klippa mig! Nu blir det snart middag, Diana lagar jattegod mat verkligen!


Clark

Kom nyss hem fran Clark, var dar och bestamde klasser och sa! Jag borjar nastan grata.... de tvingar mig att ta MATTE och FYSIK!!!! whaaaat? annars blir det engelska, government, idrott eller piano (????), studyhall och keramik! haha, far se hur detta gar! Annars verkar skolan bra, de bygger om sin riktiga byggnad sa nu ar de i en reservbyggnad som ser ut som den ar fran medeltiden, men det har blir allt bra! En bra grej ar att jag ar ledig tills onsdag nasta vecka! Sen sa ska jag aven ga pa tryouts for basket och om inte jag klarar det blir det simning!
Nu ska jag snart ivag och skicka ivag datorn sen ga och kika lite i affarer, och sen ska jag trana lite :)
Puss o kram :)

Hej!

Nu har min skarm pa datorn totalt gatt sonder, och jag funderar pa att skicka hem den och kolla om de kan fixa den dar. Sa mamma och pappa, jag ringer snart sa kan vi prata om det! Sa foljande veckor/dagar far jag skriva fran den har datorn. Min nya vardfamilj ar jattebra, de bor i ett jattestort hus sa jag har en hel vaning med sovrum, badrum, vardagsrum och arbetsrum (inte for att jag anvander det men) och de har ocksa ett gym typ med vikter, lopband, pilates grejer, videor och massa sant! De har tva stora hundar, en vit lab som heter Jake och en 10 manaders engelsk mastiff som ar gigantiskt, Patton heter han! :) Diane jobbar som arkitekt och Kenny ar jobbar med IT pa General Electrics. Idag var jag pa Madeira HS och lamnade mina saker, berattade att jag skulle aka och sa. AFS hade inte ens kontaktat dem sa de hade ingen aning. Jag borjar antingen imorgon pa Clark eller nasta mandag, de har nan projektvecka sa det var tydligen ingen bra vecka att starta pa!

Kram pa er!

Starting over

Vilken dag det här har varit, inget som man hade tänkt sig! Kanske dags att berätta för er vad som händer! Jag har flyttat ifrån min värdfamilj. Det har varit pågång länge och vi har helt enkelt inte fungerat ihop, djupare än så tänker jag inte gå in på det här. Men först var tanken att jag skulle stanna i Madeira, eller att vi skulle leta familj här. En av mina vänner, Katy Scherer, erbjöd sig att jag kunde få flytta in hos henne och hennes mamma. Så idag var tanken att Barbara, som är en slags chef eller något över AFS Cincinnati skulle ha en intervju med hennes mamma hemma hos henne. Så jag var helt inställd på att jag skulle flytta dit. Men då får jag sms av Barb som säger att hon vill prata med mig och vi träffas på Starbucks. Då är det så att en tjej som heter Diane Noyes, som faktiskt var den volontär som hämtade upp mig på flygplatsen, och hennes man har erbjudit mig att flytta in hos dem. De nämnde detta för flera veckor sen då jag redan hade problem hos min (gamla) värdfamilj. Barbara berättar lite om dem och deras livsstil passar mig jättebra, jättebra människor. Så jag tackar helt enkelt ja till den platsen, eller om AFS bestämmer.. jag vet inte men det känns iallafall jätte bra. Men grejen med det här nu är att jag kommer byta skola. Så snart går jag på Clark Montessori (eller hur de stavas, orkar inte söka upp det nu) som är en skola som hör till Cincinnati. Så jag flyttar ut ur förorten och in i staden (inte i det dåliga kvarteren dock, haha). En skola i ungefär samma storlek som Madeira, lite större. Jag ville inte lämna Madeira för jag känner så många där nu, men jag orkar inte gå in på allt här.

Sen iallafall så pratar vi lite om situationen hos min värdfamilj och så pratar vi lite om när bytet kan ske. Och eftersom Diane är en liason/kontaktperson för te.x. Clara så har hon redan gått igenom intervju, backgroundcheck osvosv. Så vi bestämmer att jag flyttar den här helgen, och sedan frågar Barbara om jag vill följa med henne, just precis då, hem och bo där några dagar/nån dag innan jag flyttar till Diane. Så att Diane får förbereda eller vad det nu var!

Så vi åkte "hem", Barb pratade med Sue, jag sa några hastiga hejdån (men jag ska tillbaka och säga hejdå till Abbey för hon var inte där) och packade mina saker! Sjuuuukt vad jag redan hade samlat på mig massa skit och spridit ut mig överallt, det tog sin lilla tid! Sen åkte vi hem till Barb, giiiigantiskt hus, fyra våningar, hus många sovrum som helst och nu har de bara ett barn som bor hemma. Ser ut som ett litet slott också! Vi åkte ut och käka och nu ligger jag här i den här gigantiska sängen och ska snart sova. Ville bara berätta för er alla!

Skriver förmodligen mer när jag kommit till Diane och så. Det kommer bli jobbigt att börja om på nått igen, med nya skola, måste skaffa nya vänner.. menmen. Klarade jag det en gång klarar väl jag det igen!

Godnatt på er allesammans, kram!

Reading

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova, tänkte bara skriva här lite snabbt. Är såå trött så kommer somna som en stock om några minuter! Idag spelade vi match mot Reading och vann med 7-0 och 6-1. Det var det sämsta laget jag mött under alla år jag spelat fotboll. De kunde inte göra ett riktigt pass och i JV matchen så rörde vår målvakt bollen två gånger. Vi hade våran reservmålvakt Sam i mål första halvleken och i andra så satte vi in Aprll som är skadad i mål så att Sam kunde spela, och April kunde inte ens springa men det behövdes liksom inte. När de kom till mitten blev de helt uppspelta och skrek som idioter. Och för att göra allt ännu värre så kallade de oss för bitch heeeela tiden, jag hörde de nog 10 gånger och deras tränare skrattade när de sa det. Han kallade till och med en av våra spelare, Sarah, för bitch. Och nog aldrig skrattat så mycket under en match iallafall!

Ne nu somnar jag snart, skriver mer imorgon då träningen är inställd så jag kommer hem tidigare.

Kram på er!


Världens bästa !!

Ni är de bästa som finns!


Sunshine

Träningen var bara för JV så jag behövde inte gå, kan vara skönt att få iallafall någon dag utan träningen. Och med tanke på att basketen snart drar igång med!! Ska bli sååå KUL :D Trivs så bra i skolan nu, folket och allting är så himla bra !!

Nu ska jag strax ta mig ut på en promenad/springtur , eller om det blir att jag latar mig och tittar på världens bästa serie One Tree Hill som sänds idag .. hmm får se hur det blir, haha ! Det har iallafall varit jättefint väder idag, shorts och tshirt och det har varit lagom, ÄÄÄLSKAR!!!

Puss på er allihopa, SAKNAR ER !!

love


Monday!

Sitter i skolan och har engelska nu, alla andra skriver ett prov men eftersom jag har bytt runt sa mycket sa slapp jag gora det nu. Idag ar det traning, och sa ska jag ga pa motet for alla som vill spela basket, sen om jag far spela eller ej far jag se, haha! Skont vader ute idag med sa kanske sticker ut och springer en svang nar jag kommer hem:)
Skriver kanske lite mer senare, kram pa er!

Sunday

Kom precis hem från en springtur i det underbara vädret, något jag iiinte saknar från Sverige. Älskar värmen här :) Annars sitter jag och laddar upp massa bilder på facebook, har så sjukt många bilder som ska upp! 

Här kommer lite bilder från gårdagen!



Där i satt det säkert 20 st hundar nästan hela dagen, tyckte synd om dem. Men man fick inte kalla dem hundar, eller dogs, för då blev ägarna arga. Man skulle kalla dem Hounds, för de var av en högre klass så ordet "dog" var förnedrande. De är typ till för att jaga, men med hästar osv.. nått sånt iaf :P

 

Men sen kom de ut!




Haha helt inlägget handlade om hundar, lille besatt?! Nu ska ja återgå till facebook, haha ! Kram på er!


Min helg :)

Fredagen blev det träningen i "the back gym" med biptest och fys, klarade mig till en nivå högre en förra gången. 13, men det är nog olika i Sverige och USA så det säger nog inte så mycket. Lördag blev det upp tidigt för jag skulle med Linda till Indian Hill och hjälpa henne göra reklam för Brennan Equine Welfare Fund, det var massa olika tävlingar osv, träffade massa nytt folk. Tanten som hade sitt "bås" bredvid oss kunde tydligen prata med djur, så när jag fick tråkigt var det bara att lyssna på henne så började man skratta igen. Folk betalade 30 dollar för att hon skulle säga nått, hahah! Hon kunde prata med alla djur också, hon visade bilder när hon pratade med ödlor ;) hahah! Sen berättade hon att hon kunde läsa människornas tankar också, hoppas det inte stämde bara .

Idag, söndag, fick jag sovmorgon!!! Jag har gått upp sex/halv 7 varje dag den här veckan så det var underbart!! Ligger fortfarande i sängen! Idag vet jag inte vad det blir, ska iallafall ut och springa om en stund. vädret är så fint :) Sen tänkte jag ladda upp lite bilder här också!

Ha det bra sålänge :)

Hallå!:)

Dååålig uppdatering, sorrysorry. Livet rullar på snabbt som tusan här borta, känns som att veckorna bara flyger förbi! Idag spelade vi match och vann med 4-0, jag spelade forward igen, börjar faktiskt vänja mig och tycka det är kul :) Imorgon ska jag träffa Linda igen, ska åka med och hjälpa henne med hästarna, eller hjälpa och hjälpa.. jag är säkert bara ivägen ;) Men kul är det iallafall, och hon måste ju tycka det med eftersom hon tar med mig så ofta :) Jag gillar verkligen henne!!

På fredag är det BIP-testet som gäller igen! Får se om jag fått nån bättre kondition sen sist, det hoppas jag så som jag har tränat. På Lördag är det nån hästgrej igen, jag har fortfarande inte riktigt förstått vad det är men jag vet iallafall att Linda ska ha nått bås och göra reklam för sin organisation (hon tar in bidrag från olika organisationer och sen kan folk ansöka om pengar ifall deras hästar är skadade). Upp tidigt blir det iallafall men det är jag van vid nu! Kl 6 varje morgon :P

Nu ska jag snart sova, ska försöka skriva och kanske lägga upp lite bilder imorn! Hoppas ni har det bra :) PUSS!

RSS 2.0